.

.

Комплет За Шминка За Супер Сјај За Жени Комплет Комплет За Шминка Комплет За Подароци Повеќенаменски Комплет За Шминка Вклучува Четка За Сенки За Очи Комплет За Шм?

Комплет За Шминка За Супер Сјај За Жени Комплет Комплет За Шминка Комплет За Подароци Повеќенаменски Комплет За Шминка Вклучува Четка За

DEN 437.60

Пристапност
Залиха

Сет За Подароци За Шминка : Еден Сет Може Да Ја Реши Целата Шминка За Лице Нашата Мултифункционална Шминка Вклучува Комплет Четки За Шминка , Сенка За Очи, Костум За Сјај за Усни, Молив За Веѓи, Маскара, Коректор И Така Натаму. Може Да Ги Задоволи Вашите Потреби За Шминка И Да Ве Натера Лесно Да Ја Креирате Совршената Шминка. Еден Сет Решава Целосна Шминка За Лице : Исклучителен Комплет, Многу Погоден За Дневна Шминка И Празнични Забави, Може Да Се Користи И Како Божиќен Подарок, Подарок За Венчавка, Подарок За Роденден, Погоден За Мајка, Ќерка, Девојка Или Сопруга. ДОЛГОТРАЈНО : Нашата Козметика Траен Ефект На Боја Може Да се Користи Долго време. Долготраен Ефект на Боја, Мека и Удобна Текстура,опремена Со Висококвалитетна Четка, Лесна За Создавање Совршена Шминка.Со Висококвалитетни Состојки и Свилен Сјај, Тие Можат Да Траат Цел Ден. ПОДАРОЦИ ЗА ЖЕНИ : Исклучителен Комплет, Многу Погоден За Дневна Шминка и Празнични Забави, Може да се Користи И Како Божиќен Подарок, Свадбен Подарок, Роденденски Подарок, Погоден за Мајка, Ќерка, Девојка или Сопруга. ШИРОКО ПРИМЕНЛИВО : Ги Содржи сите Потребни И Основни Алатки за Шминка Што Им Се Потребни на Сите Девојки и Жени.

Параметри на производот

Слична стока