.

.

Леснала 36 ПАРЧИЊА Партиски Материјали За Денот На Независноста, Силиконски Нараквици Од Силиконски Нараквици Од Денот На Независноста На Патриотска Америка, Гуме?

Леснала 36 ПАРЧИЊА Партиски Материјали За Денот На Независноста, Силиконски Нараквици Од Силиконски Нараквици Од Денот На Независноста На Патриотска

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Quistical Design Quariotic parade / комплет за декорација На Забави е дизајниран со оглед на елементите на знамето НА САД Ве прават уникатни во толпата. Идеален за 4 јули, Денот На Споменот , Денот на Ветераните, патриотска тематска забава, спортски настани или за секојдневно носење. €Пакет вредност ќе добиете 24 парчиња Силиконски Нараквици Со Знаме НА САД (4 стилови, 6 парчиња за секој) и 12 парчиња Налепници За Тетоважа со Патриотска тема (6 стилови, 2 парчиња за секој). Количината е доволна за да одговара на вашите потреби. ●Силиконската Нараквица ● 4 стилови на силиконски нараквици може да се совпаднат по желба, кои имаат малку еластичност што одговара за мажи, жени, деца. Нараквиците се удобни за носење, ви даваат меко чувство кога ќе го допрете и издржливи за употреба долго време, не е лесно да се скршат. Секоја нараквица има дијаметар од 2,56 инчи/6,5 см, 0,5 инчи/1,2 см во ширина. ●Налепница За тетоважа ● Црвени, бели, сини и метални привремени тетоважи со рачно изработени дизајни на огномет, Американски знамиња, орли итн. Овие метални привремени тетоважи ќе траат 1~5 дена и ќе го задржат својот флеш изглед. Може да се отстрани со масло, отстранувач на шминка или со чистење. Секоја тетоважа мери 2,67 х 4,72 инчи. Ако имате било каков проблем за нашиот производ, можете да кликнете на копчето "контакт со продавачот" во вашата сметка за да не контактирате. Ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме и да одговориме што е можно поскоро. Quistical Design Quariotic parade / комплет за декорација На Забави е дизајниран со оглед на елементите на знамето НА САД. Ве прават уникатни во толпата. Идеален за 4 јули, Денот На Споменот , Денот на Ветераните, патриотска тематска забава, спортски настани или за секојдневно носење. €Пакет вредност ќе добиете 24 парчиња Силиконски Нараквици Со Знаме НА САД (4 стилови, 6 парчиња за секој) и 12 парчиња Налепници За Тетоважа со Патриотска тема (6 стилови, 2 парчиња за секој). Количината е доволна за да одговара на вашите потреби. ●Силиконската Нараквица ● 4 стилови на силиконски нараквици може да се совпаднат по желба, кои имаат малку еластичност што одговара за мажи, жени, деца.

Параметри на производот

➤Material:
silicone ➤Size
Apply to:
➤The colored silicone wristbands are good accessories for Halloween, treat or trick and other occasions, also serving as nice gifts and rewards.
Halloween design:
➤the rubber bracelets With luminous effect, They are colorful and cute. making you more eye-catching among people, printed with Happy Halloween.
Package includes:
➤24 x Halloween wristbands
Слична стока