.

.

Боја За убавина Магла пред Денес Течна Бисерна Светла Боја На Ајлајнер Симпатична Издржлива Водоотпорна Ајлајнер Во Боја На Светки Сенка За Очи Ајлајнер Течен 5мл ?

Боја За убавина Магла пред Денес Течна Бисерна Светла Боја На Ајлајнер Симпатична Издржлива Водоотпорна Ајлајнер Во Боја На Светки Сенка

DEN 110.24

Пристапност
Залиха

Различни Бои Одговараат На Вашата ОпцијаМоже Да Се Користи На Врвот Усна, Лицето, Нозете И Телото! Совршен Костум За Шминка За Очи, Свадбена Шминка, Шминка За Забави Или Секојдневна Шминка.Како Што Се Божиќни Или Свадбени Забави Или Забава За Шминка Итн. Магнетна Игла Стапче Око Крило Налепници Шминка Колекции За Тинејџери 10-13 Шефот Козметика Шминка Молив. Оваа Плата За Сенки За Очи Направена Од Материјал, Нема Да Ја Иритира Вашата Кожа. Долготрајни Бои И Не Е Лесно Да Се Намали И Летаат Во Прав. Разумната Комбинација На Бои, Високо Пигментираните Сенки Прават Окото Да Изгледа Посјајно. Бразда За Очи Природна Козметика Брилијантна Кожа Сенка За Очи Стап Шминка Полноќ Специјален Восок. Одговараат За Сите : Формула И -. Не Тестирајте На Животни, Погодни За Целиот Тон На Кожата И Чувствителната Кожа. Луд Шминка Шминка Почетник Полно Лице Палета Поставување Шминка Спреј Финалето Печат Лажни Коски. Фината И Цврста Прашкаста Текстура Може Да Се Сфати Од Кожата На Очите, Без Згрутчување, Лесна За Мешање На Бојата И Лесно Имаат Мазна Шминка За Очи Без Летање Во Прав. Гелер Ајлајнери Бебешка Шминка Јапонска Шминка Боја Направи Шминка За Претин. Оваа Лесна за Употреба и Без Напор Сенка За Очи Е Погодна За Апсолутно. Пакетот Го Прави Идеален Подарок За Да Ги Донесете Вашата Сестра,мајка и Ќерка Такво Изненадување! Покритие Девојка Сенка За Очи Сјај Стапчиња Боја Роза Шминка Бренд Да Начин Роза Вино Осветлувач На Очите.

Параметри на производот

Слична стока