.

.

Вгуст Усна Стакло За Тинејџери Црна Цевка Воздух Глазура За Усни Кутија За Подароци Водоотпорна Навлажнувачка Нелеплива Чаша Не Е Лесно Да Се Избледи Кадифе Карми?

Вгуст Усна Стакло За Тинејџери Црна Цевка Воздух Глазура За Усни Кутија За Подароци Водоотпорна Навлажнувачка Нелеплива Чаша

DEN 167.04

Пристапност
Залиха

●ОДЛИЧЕН ПОДАРОК●Совршено Пакување, Може Да Биде Роденденски Подарок За Пријателите или Членовите на Семејството Погоден За Различни Прилики, Како Што Се Запознавање, Забава, Свадба, Бар, Матурска, Кампување, Канцеларија, Училиште Или Дневна Шминка. ● Фантастични 5 Бои● Внимателно Комбиниравме 5 И Извонредни Бои За Сјај за Усни, Така што Повеќе не Треба да се Грижите за Изборот На Бои. Нашата Комбинација на Сјај за Усни со 5 бои е Доволна За Целосно Задоволување На Потребите На Девојчињата. ●Долготрајна И Водоотпорна Q Долготрајна Водоотпорна, нелеплива Чаша, Не избледува. Високо Пигментирани, Лесни За Боење И Сјајна Текстура, Тие Одат Од Усните За Да Се Исушат Со Тотално Привлечна Мазна Завршница И Цел Ден. Совршен За Совршен Целодневен Изглед. Усна Стакло За Тинејџери Црна Цевка Воздух Глазура За Усни Кутија За Подароци Водоотпорна Навлажнувачка Нелеплива Чаша Не Е Лесно Да Се Избледи Кадифена Кармин Сет 15мл Нераскажани Приказни Кармин Црна Цевка Воздух Глазура За Усни Кутија За Подароци Водоотпорна Навлажнувачка Нелеплива Чаша Не Е Лесно Да Се Избледи Кадифен Кармин Сет 15мл Материјал : Пластична Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика Во Бојата.

Параметри на производот

3.5g :
Package size:
21x21x4cm,(Please allow 1-3mm error due to manual measurement. please make sure you do not mind before ordering.)
Слична стока