.

.

Девојките Со Сјај За усни Го Чистат Течниот Кармин Долгорочниот Водоотпорен Кадифен Сјај За Усни Доживуваат Две Текстури Истовремено Шминка За Усни За Девојки И Ж?

Девојките Со Сјај За усни Го Чистат Течниот Кармин Долгорочниот Водоотпорен Кадифен Сјај За Усни Доживуваат Две Текстури Истовремено

DEN 428.80

Пристапност
Залиха

[Чиста Боја] Овој Висок Удар, Шарен Кармин Има 6 Различни Природни Бои Има Сјајна Текстура На Горната Уста И Боја Откако Ќе Биде Отсутен. Комбинира Неспоредлива Формула Со Супериорна Удобност И Е Внимателно Дизајнирана Да Постигне Целосно Заситена Покриеност Со Еден Клик. [Интегриран Мултифункционален] Овој Кармин Создава Совршено Платно Од Која Било Форма На Усни од Неутрална До , Совршена Дење и Ноќе. Погоден За Сите Сезони На Шминка И Секоја Пригода, Особено Во Канцеларија, Состаноци, Шопинг, Забави. Без Разлика Дали Сте Нов Шминкер Или Шминкер, Тој Е Погоден За Секого. [Брз Одговор Во Рок Од 24 Часа] Ве Молиме Имајте Предвид Дека Карминот Може Да Се Оштети За Време На Транспортот. Ако Добиете Оштетена Стока Или Не Сте Задоволни Со Нашите Производи, Ве Молиме Контактирајте Не И Ние Нема Да Штедиме Напор Да Ви Го Обезбедиме Најдоброто Решение. [ И ] Со Исклучително Удобна Формула И Мека Текстура, Лесно Може Да Се Нанесе На Устата, Рамномерно Покриена На Површината На Устата И Да Се Исуши Во Луксузен Ефект Сличен На Кадифе, Кој Трае Неколку Часа. Вегетаријанец, Не Тестиран На Животни. [Удобен И Широко Користен] Тој Е Лесен Во Текстура И Високо Хидриран, Обезбедувајќи Свиленкаста Боја . Погоден Е За Роденден, Денот На Благодарноста, Божиќ, Ноќта На Вештерките Или Други Празници Како Лична Употреба Или Подарок За Вашата Мајка, Сопруга Или Девојка.

Параметри на производот

Слична стока