.

.

Мекобаути Двоен Кармин И Лагер-Ги Дефинира И Обликува Усните-Кремаста, Мат Финиш-Совршено Усогласени Нијанси-Без Лупење Или Размачкување-Збогатено Со Шеа Путер-Ик?

Мекобаути Двоен Кармин И Лагер-Ги Дефинира И Обликува Усните-Кремаста, Мат Финиш-Совршено Усогласени Нијанси-Без Лупење Или Размачкување-Збогатено

DEN 692.80

Пристапност
Залиха

ВИСОКО ПИГМЕНТИРАНИ НИЈАНСИ Заситете ги усните со високо-пигментирана, градежна боја. Нашиот кармин е формулиран за да обезбеди смели и пигментирани нијанси на вашите усни. Никогаш повеќе не останувајте разочарани од исплатата на бојата на вашиот кармин. ХИДРАТАЦИЈА НА ШЕА ПУТЕР. Нашиот кармин Мекобаути е збогатен со шеа путер за финиш кој хидрира и условува. Нашиот дополнителен навлажнувачки кремаст кармин што не се суши ќе ги остави вашите усни да се чувствуваат здрави, хидрирани и прекрасни. СУПТИЛЕН ЕФЕКТ НА ПОЛНЕЊЕ. Создадете основа за долго носење додека додавате уникатен изглед на усните со овој производ за подобрување на убавината. Помогнете да ги направите усните неверојатно привлечни и дефинирајте ги нивните карактеристични рабови со овој производ. ЗА ПОЦЕЛОСЕН СЕТ НА УСНИ. Дефинирајте, поправете и зајакнете го изгледот на вашите прекрасни усни со нашиот одличен дуо производ. Усовршете ја устата пред да нанесете сјај за усни со оваа многу ласкава постава. СМИРУВАЧКА ХИДРАТАЦИЈА. Нашиот кармин за Мекобаути условува, навлажнува и ги ублажува сувите усни.

Параметри на производот

Слична стока