.

.

Outfmvch Убавина За Вистински Ајлајнер Шарен Ајлајнер Пенкало Бисерна Сенка За Очи Пенкало За Очи Гел Пенкало Црн Бел Ајлајнер Што Не Се Размачкува И Молив За Молив За ?

Outfmvch Убавина За Вистински Ајлајнер Шарен Ајлајнер Пенкало Бисерна Сенка За Очи Пенкало За Очи Гел Пенкало Црн Бел Ајлајнер Што Не Се Размачкува

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Мултифункционален Козметички Пенкало-Малку Молив! Може Да Се Користи И Во Исто Време Со Различни Пенкала До Чувство За Дизајн На Шминка; хајлајтер шминка лесна за носење природа шминка за очи удобна мазна сенка за очи дијамантска разнобојна сјајна зачадена кремаста мат неутрална рефус осветлувач стап палети за шминка палети за сјај за очи стап за истакнување. боја сјај око молив сенка стап металик треперлива сенка за очи долготраен интензивен висок сјај бисерни ајлајнер партија фестивал шминка светка дрво дијамант разнобојни сјајна чад кремаста мат неутрален рефус водоотпорен пенливи брзо сушење. водоотпорен издржлив не бледнее пенливо брзо сушење повеќенаменско сликарство лежи свилена буба подарок сенка за очи стап око молив сенка за очи апликатор двостран хајлајтер шминка стап за жени и девојки. не-прескокнете течно пенкало за ајлајнер не дамка тенок нога нацртајте трепки професионален шарен комплет за бисерни ајлајнери без алкохол бесчувствително козметичко шоу во живо шоу молив за очи лесно се нанесува и отстранува нацртајте остра линија. Убавина За Вистински Ајлајнер Шарен Молив За Очи Бисерна Сенка За Очи Пенкало За Очи Гел Пенкало Црн Бел Ајлајнер Што Не Се Размачкува И Сенка за Очи Молив За Очи Молив Шарен молив за очи пенкало бисерна сенка за очи пенкало за очи гел пенкало црн бел Ајлајнер за Не размачкување И Сенка За очи Материјал : Пластична Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.

Параметри на производот

Слична стока