.

.

Повеќебоен Ајлајнер За Сенки За Очи, Метален Сјаен Чаден Ајлајнер, Долготраен Професионален Ајлајнер За Шминка За Очи Водоотпорен Молив За Очи Алатки За Шминка За ?

Повеќебоен Ајлајнер За Сенки За Очи, Метален Сјаен Чаден Ајлајнер, Долготраен Професионален Ајлајнер За Шминка За Очи Водоотпорен

DEN 115.20

Пристапност
Залиха

®Водоотпорен без Цветање Овој ајлајнер е водоотпорен, не се размачкува и трае подолго. Текстурата лесно се лизга кога се користи, има кремаста текстура, може да се измеша и нема да дамка. Е лесен За Употреба Е лесен за носење и употреба. Погоден за разни прилики, свадби, забави, шопинг итн. Составен е од висококвалитетни состојки и може да трае цел ден. Погоден за салони, забави, свадби. ①Бисер И Мат Содржи бисерни и мат бои, совршени за зачадени ефекти и драматичен изглед. Тоа ви овозможува да креирате густи мачки или фино дефинирани линии за продлабочување на очите. `+Ефективен Ајлајнер за Очи 14 различни бои на пенкало за сенки за очи во супер боја можат да ви помогнат да дизајнирате различни привлечности.Оваа алатка за шминкање очи може да се користи не само како ајлајнер, туку и како пенкало за сенки за очи и хајлајтер. Ве молиме запомнете : ова пенкало за очи не може да се извртува и врти, можете да користите само острилка за моливи.(острилка за моливи не вклучува). Опис : Карактеристики : Лесен за носење И отстранување Пренослив И практичен Создадете проѕирни сјајни очи светли брзи суви и шарени, Супер Пигментирани Долготрајни водоотпорни бисерни и мат бои, Мека текстура Супербогата пигментација, лесно се лизга, останува ставена 12+ часа. Кадифено-мека и водоотпорна, оваа формула останува мека и кремаста за мешање, а потоа се суши до долготрајна завршница што нема да попушти.

Параметри на производот

Слична стока