.

.

К7л Негување Гел За Веѓи-Долготраен &засилувач; Лесен Гел За Веѓи За Одржување На Веѓите Во Форма - Совршен Скротувач за Беспрекорни Веѓи-Боја: Маслиново

К7л Негување Гел За Веѓи-Долготраен &засилувач; Лесен Гел За Веѓи За Одржување На Веѓите Во Форма - Совршен Скротувач за Беспрекорни Веѓи-Боја:

DEN 238.40

Пристапност
Залиха

АРХИТЕКТОНСКИ ЗВУЧНИ ВЕЃИ ВО 1 УДАР : Скроти, постави и нијансирајте ги дури и најнепослушните веѓи во еден момент со професионален квалитетен гел за веѓи НА К7Л! По една деценија прецизно истражување на пазарот, формулиравме затемнет гел за веѓи со сите добри и ниту една лоша - ултра пигментација во едно лизгање, мат беспрекорна завршница со цврсто, но флексибилно држење и лесна, долготрајна формула која е водоотпорна, отпорна на дамки и отпорна на пренос ДОДАВА ДЛАБОЧИНА И ДИМЕНЗИЈА БЕЗ ОСТАТОЦИ ОД СТВРДНУВАЊЕ : апликаторското стапче на нашиот гел за веѓи има влакна слични на коса за да ја изваја и згусне секоја коса на веѓите и да ги пополни сите ретки точки на кои им треба МАЛКУ ТЛЦ. Нашиот лесен, водоотпорен гел за веѓи има формула за лесно лизгање со мешавина без напор и ултра пигментирана исплата за дефиниција на веѓите која трае цел ден. ПРИРОДНА БОЈА ЗА ПОДИГАЊЕ ВЕЃИ : Нијансирајте, дефинирајте, пополнете и згуснете го изгледот на веѓите со нашите затемнети гелови за веѓи! Нашиот богато пигментиран кафеав гел за веѓи беспрекорно се вклопува со безброј бои за коса за природно изглед на целосни веѓи. Одликувајќи се со микронизиран пигмент за боја за подигање веѓи, овој гел за веѓи ја подобрува вашата природна боја на коса, така што веѓите остануваат без напор гламурозни со часови. ЦВРСТО, НО ФЛЕКСИБИЛНО ДРЖЕЊЕ : Благодарение на формулата за градење веѓи отпорна на будала, нашиот долготраен гел за веѓи ги покрива вашите главни грижи за веѓите додека ги одржува вашите лакови меки и мазни! Неговата силна заптивната смеса делува како лак за коса за вашите веѓи, а сјајната текстура ја подобрува природната форма и сјај на веѓите.

Параметри на производот

Слична стока