.

.

BLMIEDE Хајлајтер Спреј За Прав Сјај Спреј За Спреј За Тело Спреј За Сјај Во Прав Спреј За Лице Спреј За Лице Со Висок Сјај Златен Сјај Сјаен Спреј За Коса И Тело И Компл?

BLMIEDE Хајлајтер Спреј За Прав Сјај Спреј За Спреј За Тело Спреј За Сјај Во Прав Спреј За Лице Спреј За Лице Со Висок Сјај Златен Сјај Сјаен

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

●Совршен Подарок ● Сјајот Во Прав Ќе Покаже Различен Сјај На Различна Кожа TonesIt Прекрасно Спакувани И Лесни за Носење. Многу Е Погоден Како Подарок за Семејството, Колегите и Пријателите,што Ја прави Најблескавата Ѕвезда во сите Прилики. ①Повеќекратна Употреба Не За Лицето, Сјајот Во Прав Е Погоден И За Многу Делови Од Телото, Како Што Се Рацете, Клучните Коски, Нозете, Рамената Итн. Можете да Го Нанесете На Местата што Сакате да Ги Осветлите, Дури И Косата,Облеката. Создадете Три-Шминка Полна Со Заводлив Сјај, Вие Го Заслужувате Тоа.Високиот Квалитет Ви Носи Пријатно Искуство. ●Долготраен Сјаен Ефект●Спрејот Во Прав Е Нежен. Прашок Шарен Сјај,фина Магла Feeling.It Има Добра Адхезија И Лесно Се Вклопува Во Кожата Кога се Користи. Овој Ефект На Блиц Може Да Се Одржува Долго Време, Што Ве Прави Сјајни И Шармантни Секој Ден!. ●Специјален Дизајн И Спреј Дизајн, Тоа Е Многу Лесен За Употреба. Само Лесно Притиснете Ја Млазницата и Сјајниот Прав За Нагласување ќе Се Испрска на Образите,телото или Облеката.И Дизајнот на Извонредното Шише Со Сјај Во Прав е Мал и Лесен,што го Прави Спрејот За Нагласување Во Прав Лесен за Носење. ●Совршен Подарок ● Сјајот Во Прав Ќе Покаже Различен Сјај На Различна Кожа Tones.It Прекрасно Спакувани И Лесни за Носење. Многу Е Погоден Како Подарок за Семејството, Колегите и Пријателите,што Ја прави Најблескавата Ѕвезда во сите Прилики. ①Повеќекратна Употреба Не За Лицето, Сјајот Во Прав Е Погоден И За Многу Делови Од Телото, Како Што Се Рацете, Клучните Коски, Нозете, Рамената Итн. Можете да Го Нанесете На Местата што Сакате да Ги Осветлите, Дури И Косата,Облеката. Создадете Три-Шминка Полна Со Заводлив Сјај, Вие Го Заслужувате Тоа.Високиот Квалитет Ви Носи Пријатно Искуство. ●Долготраен Сјаен Ефект●Спрејот Во Прав Е Нежен. Прашок Шарен Сјај,фина Магла Feeling.It Има Добра Адхезија И Лесно Се Вклопува Во Кожата Кога се Користи. Овој Ефект На Блиц Може Да Се Одржува Долго Време, Што Ве Прави Сјајни И Шармантни Секој Ден!.

Параметри на производот

Слична стока