.

.

1 Кутија Есенски Јаворов Лист Школки За Подобрување На Ноктите Додатоци Европа И Америка Christmas И Зима Божиќ Ултра Тенки Школки Со Специјална Форма Лажни Нокти за Де?

1 Кутија Есенски Јаворов Лист Школки За Подобрување На Ноктите Додатоци Европа И Америка Christmas И Зима Божиќ Ултра Тенки Школки Со

DEN 966.40

Пристапност
Залиха

●Висококвалитетен●Погоден За Фотографија, Запознавање, Шопинг, Свадби, Фестивали Итн Овие Налепници За Нокти се Направени од Еколошки Материјали, Нетоксични, Лесни За Отстранување и Нема да Им наштетат на Вашите Нокти. Акрилни Додатоци За Нокти. ①Моден Дизајн Постојат Многу Бои И Дезени За Избор, И Можете Слободно Да Ги Комбинирате За Да Ги Задоволите Вашите Различни Потреби. Додатоци За Нокти. Од Прилика,Прекрасен Подарок За Жени, Девојки И Деца, Или Подарок За Забава. Налепниците За Нокти Се Идеални За Украсување На Ноктите И Ноктите На Нозете. Одлично За Домашна Употреба И Салони За Нокти. Гел Додатоци За Нокти. ●Список За Пакување ● 1 Кутија Додатоци За Подобрување На Ноктите Од Јаворов Лист, Сите Видови Додатоци За Нокти Се Блескави. Различни Модни Модели Ги Прават Вашите Нокти Сјајни И Шармантни. Додатоци За Нокти За Нокти. 1 Кутија Есенски Јаворов Лист За Подобрување На Ноктите Додатоци Европа И Америка Christmas И Зима Божиќ Ултра Тенки Школки Со Специјална Форма Лажни Нокти За Девојчиња 10-121 Кутија Есенски Јаворов Лист Школки Додатоци Европа И Америка Christmas И Зима Божиќ Ултра Тенки Светки Со Специјална Форма : Петбој : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Параметри на производот

Слична стока