.

.

Основа За Кармин За Правење Кармин 3 Пакување Кармин Кадифена Нелеплива Чаша Не Избледува Глазура За Усни Лесна За Боја Леопард Печатење Долготраен Водоотпорен Ка?

Основа За Кармин За Правење Кармин 3 Пакување Кармин Кадифена Нелеплива Чаша Не Избледува Глазура За Усни Лесна За Боја Леопард Печатење

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Широки Карактеристики : Овие Кармини Траат, Се Водоотпорни, не Се Држат до Чашата, Лесни Се за Носење и не Бледнеат Дајте Ви Секси Искуство. Ако Имате Било Какви Прашања. Ве Молиме Контактирајте Не На Време И Ние Ќе Ви Служиме 24 Часа На Ден. Совети За Чувствителни Типови Кожа : Нанесете Ја На Зглобовите Или Зад Ушите Пред Да Ја Нанесете На Усните За Да Бидете Сигурни Дека Не Сте Алергични На Кармин. Во Случај На Непријатност, Ве Молиме Престанете Да Користите Веднаш И Исплакнете Со Вода. Погоден За Секого, Без Разлика Дали Сте Жена Или Студент, Без Разлика Дали Сте Почетник За Шминка Или Шминкер, Можете Да Го Изберете Овој Производ. Лесната Шминка За Усни Е Совршена За Сите Сезони, Особено За Канцеларија, Состаноци, Шопинг И Летни Собири Со Пријателите. Ова Е Многу Удобна, Многу Убава Шминка За Усни Која Лесно Се Нанесува. Основа За Кармин За Правење Кармин 3 Пакување Кармин Кадифена Нелеплива Чаша Не Избледува Глазура За Усни Лесна За Боја Леопард Печатење Долготраен Водоотпорен Кадифе Сјај За Усни Сет Природен Сјај За Усни За Тинејџери3 Пакување Кармин Кадифена Нелеплива Чаша Не Избледува Глазура За Усни Лесна За Боја Леопард Печатење Долготрајна Водоотпорна Кадифена Усна сјај поставен материјал : залепете Боја : Како Што Покажува Сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.

Параметри на производот

Слична стока