.

.

Outfmvch Кадифен Сјај За Усни Навлажнувачки Кармин, Сјај Долготрајна Мазна Нијанса На Усни За Жени Девојки Огледална Глазура За Усни Хидрирана Целосна Обвивка Слатка ?

Outfmvch Кадифен Сјај За Усни Навлажнувачки Кармин, Сјај Долготрајна Мазна Нијанса На Усни За Жени Девојки Огледална Глазура За Усни

DEN 928.00

Пристапност
Залиха

Qult-долготраен мулти-стил q 8-боја сјај за усни е опционален, лесен за нанесување, лесен за боење и може да биде надреден за да произведе различни ефекти Различни бои се избираат за различни прилики за да покажат различни стилови. Qurfect diffect овој кармин е кремаст, мазен и удобен, а неговото уникатно пакување ќе стане подарок за мајката, сопругата и девојката На Денот на Вљубените, роденденот, Денот на Благодарноста или други фестивали. Quoverproof и non-stick чаша оваа глазура за усни е внимателно изработена од пигменти со висока јачина, високи пигменти, издржливи водоотпорни и богати и светли популарни бои, кои можат да ги задоволат вашите дневни потреби за шминкање на усните. Qurzy навлажнувачки ефект q навлажнувачки слој за усни се заклучува во влага, правејќи ги усните мазни, полни и сјајни, што ќе ви помогне лесно да создадете влажни, полни, природни и секси усни. Quest best service®Ако имате какви било прашања со нас, ве молиме почувствувајте да контактирате со нас, ние ќе се погрижиме да ги решиме сите ваши грижи во рок од 24 работни часа. ( * ^ _ ^ * ) Задоволство е да имате пријатели кои доаѓаат од далеку~ ~ сите стоки во нашата продавница имаат попусти .

Параметри на производот

Слична стока