.

.

Сјај За Браник за Усни ксијахиум Мат Глазура За Усни Комплет Кармин Нелеплива Чаша Течен Сјај Издржливи Усни Водоотпорни И Избледени 3 Парчиња Кармин Комплети За Ш?

Сјај За Браник за Усни ксијахиум Мат Глазура За Усни Комплет Кармин Нелеплива Чаша Течен Сјај Издржливи Усни Водоотпорни И Избледени

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Повеќе Прилики : Погоден За Шминка Од Четири Сезони, Погоден За Сите Прилики Како Канцеларија, Шопинг , Забава Итн, Ви Носи Прекрасно Искуство За Шминкање. Глам Вашите Усни : Долготрајна Нелеплива, Долготрајна Хидратација Без Избледување, Овие Кармини Можат да Направат Вашите Усни да Изгледаат Зачудувачки. Голиот Сјај За Усни Е Спротивен На Нашите Најлуксузни Бои И Навлажнувачи За Богата Боја. Кармините Се Богати Со Хранливи Материи За Да Ги Направат Усните Меки И Навлажнувачки. Навлажнувачки, Нежен, Елегантен И Лесен, Свилениот Кармин Е Совршен За Сите Сезони, Особено За Канцеларии, Состаноци, Шопинг И Летни Забави. Ова Е Многу Корисен И Многу Убав Комплет За Усни Кој Лесно Се Нанесува. Долготраен Сјај За Усни Со Кадифена Платнена Завршница, Долготрајна, Богата Боја, Луксузна, Вистинска Завршница, Мека Како Свила. Не Исчезнува Цел Ден. Сјај За Усни Браник Мат Глазура За Усни Комплет Кармин За Нелеплива Чаша Течен Сјај Издржливи Усни Водоотпорни И Избледени Комплети За Шминка За Кармин Од 3 Парчиња За Тинејџери 10-13 мати глазура за усни комплет кармин, нелеплив кармин за чаши, течен сјај, издржливи усни, водоотпорен и избледен, 3-парче кармин материјал : Залепете Боја : Како Што Покажува Сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.

Параметри на производот

Слична стока