.

.

Владетел за Веѓи, Акрилик За Обликување На Веѓи За Обликување На Веѓи Владетел За Мерење На Веѓи Алатка За Трајно Повеќекратно Мерење Алатка За Шминкање Налепница ?

Владетел за Веѓи, Акрилик За Обликување На Веѓи За Обликување На Веѓи Владетел За Мерење На Веѓи Алатка За Трајно Повеќекратно

DEN 126.24

Пристапност
Залиха

ПРИЛАГОДЛИВ ВЛАДЕТЕЛ за МЕРЕЊЕ ВЕЃИ : Прилагодливата големина му овозможува да мери разни видови веѓи и да ја наслика најсоодветната форма на веѓи Помогнете точно да се позиционирате во обликувањето на веѓите и да добиете пар симетрични веѓи за задоволство. ПРОФЕСИОНАЛЕН ШАБЛОН ЗА МАТРИЦА за ВЕЃИ : овој дебеломер игра важна улога во обликувањето на веѓите. Може да се користи за лоцирање на обликот на веѓите и спречување на двете страни на асиметријата на веѓите. Идеален за мерење на веѓите, позиционирање и дизајни на веѓи. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : со овој дебеломер, тоа би можело да биде попрецизно за оние кои се во почетните фази на постојаната шминка веѓа и усна. Можете слободно ДА ГИ НАПРАВИТЕ веѓите ЗА да го завршите изгледот на професионален салон дома без помош на другите. ПРЕКЛОПНА НАЛЕПНИЦА ЗА ВЛАДЕТЕЛ на ВЕЃИ : Овој Дебеломер за Веѓи усвојувајќи висококвалитетен нетоксичен материјал, ова ќе биде безбедно за кожата и издржливо за употреба. Фордабилен дизајн, лесен за носење и удобен за употреба. Тоа може да одговара на различни лица кои се погодни за секого. ПРЕНОСЛИВ ВЛАДЕТЕЛ ЗА МИКРОБЛЕЈДИНГ НА ВЕЃИТЕ : пренослив е и лесен за носење со вашата козметичка торба или чанта, само користете ја дома или на патување, погодно за да ја направите вашата прекрасна форма на веѓи. лесно и за левата и за десната рака користете за да ги подобрите вашите креативни таленти и да ја вклучите убавината на природата во вашата креативна работа. Опис : Се повеќе и повеќе луѓе сакаат да тетовираат веѓа и тоа стана меѓународен тренд. Ако сте биле заинтересирани за сликање веѓа, ви треба ова. Овој дебеломер игра важна улога во обликувањето на веѓите. Може да се користи за лоцирање на обликот на веѓите и спречување на двете страни на асиметријата на веѓите.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Eyebrow Caliper
Function:
Locate eyebrow shape, measuring tool
Material:
Acrylic
Color:
Transparent
Package Weight:
31g
Package Include:
1 x Eyebrow Caliper :
Слична стока