.

.

Поставени игли за шиење игли за шиење, игли за шиење на рацете, големи игли за шиење на очите, игли за везови со игла, отстранувач на бод и лаптоп, совршени за раце, ум?

Поставени игли за шиење игли за шиење, игли за шиење на рацете, големи игли за шиење на очите, игли за везови со игла, отстранувач

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

✅ Комплетен игли за шиење Сет : Нашиот сет вклучува 130 парчиња игли за шиење на рацете во тол, игли за шиење на очи и 50 парчиња и игли за шиење, заедно со 2 навои, 1 нож за отстранување на навој, 1 трн и 2 транспарентна цевка за игла Сите алатки за шиење се чуваат во транспарентна PP -кутија, за лесна организација и пристап. ✅ Трајни и Rustproof : Нашите игли за шиење на рацете се изработени од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, со остри игли, мазна површина и се издржливи и не се лесни за свиткување или 'рѓа. Тие исто така се отпорни на корозија и имаат мал отпор низ крпа, што ги прави полесно да се лизгаат. ✅ Лесен за употреба : Големата игла за очи со големи очи го олеснува навојната игла дури и без навој. Како и за другите игли, нудиме 2 навои, навојните игла го олеснуваат навојната игла дури и во слаба осветленост Услови! Значи, работата на навој станува исклучително полесна. Без напор извршете ја вашата работа за поправка на шиење. ✅ Разумно складирање : Иглата за шиење е опремена со кружно складирање, а овој сет за игла за шиење, исто така, доаѓа со 2 големи цевки за складирање на игла за да ги задржи големите игли за очи. Сите алатки за шиење се чуваат и во транспарентна ПП пластика, што го олеснува носењето и чувањето на вашите игли. ✅ Широк спектар на апликации : Нашиот сет за игла за шиење е совршен за сите видови на проекти за шиење на рацете, секојдневно поправање, шиење, поправка на работа и проекти за изработка на DIY.

Параметри на производот

Слична стока