.

.

Бела врзувачка лента со единечна лента за пристрасност за пристрасност лента за врзување 1 7/8 инчи x 2 1/2 јарди DIY додатоци за облека за шиење, сеење, врзување, хеминг, ?

Бела врзувачка лента со единечна лента за пристрасност за пристрасност лента за врзување 1 7/8 инчи x 2 1/2 јарди DIY додатоци

DEN 127.20

Пристапност
Залиха

Направено од 50 проценти полиестер и 50 % памучен материјал Се соочува со рабовите за екстензии на полите и се врзуваат директно или заоблени рабови. Брзо и лесно исечете ги ќебињата, пижамите, облеката и многу повеќе. Големина / димензија : 2-1 / 2 yds. Не е потребно пеглање. Направено од 50 % полиестер и 50 % памучен материјал. Се соочува со рабови за екстензии на полите и се врзува директно или заоблени рабови. Брзо и лесно исечете ги ќебињата, пижамите, облеката и многу повеќе. Големина/димензија : 2-1/2 yds. Не е потребно пеглање. Широката лента за пристрасност со широки преклопки се врзува директно или заоблени рабови на шевовите и ХЕМ. Користете за додавање акценти во боја на облека. Не е потребно пеглање. Достапно во најразлични бои и големини. Забележете : Вистинските бои може да варираат од сликата поради варијанти на компјутер.

Параметри на производот

Слична стока