.

.

Бинт Пена Одбор Правоаголници Одбор ЗА САМ Занаети Материјали Скулптура Моделирање Училиште Домашна Уметност, 30 * 20см/11 * 58 * 7.87 во, Дебелина: 3см

Бинт Пена Одбор Правоаголници Одбор ЗА САМ Занаети Материјали Скулптура Моделирање Училиште Домашна Уметност, 30 * 20см/11 * 58 * 7.87

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

[Големина] Дебелина : 2см, 3см, Големина : 30*20см/11*58*7 [Повеќенаменски]Совршен За занаети, кадрирање, инсталациони дисплеи, презентации, изложби, училишни проекти, внатрешни знаци и известувања, изработка на постери и многу повеќе. Овие повеќенаменски панели од пена може да се користат насекаде, како што се училиште, дом, канцеларија, колеџ или студентски дом. [Материјал]лесна, но издржлива плоча од пена со висока густина и цврстина, лесна за обликување. [Лесно За Сечење]лесните плочи од пена може да се исечат со алатки, а овие плочи од пена лесно се одвојуваат. [Користете Го Вашиот Пат]НАПРАВЕТЕ САМ површината на овие плочи од пена со лепак, маркери или дури и печатење на екран. [Големина] Дебелина : 2см, 3см, Големина : 30*20см/11*58*7. [Повеќенаменски]Совршен За занаети, кадрирање, инсталациони дисплеи, презентации, изложби, училишни проекти, внатрешни знаци и известувања, изработка на постери и многу повеќе. Овие повеќенаменски панели од пена може да се користат насекаде, како што се училиште, дом, канцеларија, колеџ или студентски дом. [Материјал]лесна, но издржлива плоча од пена со висока густина и цврстина, лесна за обликување. [Лесно За Сечење]лесните плочи од пена може да се исечат со алатки, а овие плочи од пена лесно се одвојуваат. [Користете Го Вашиот Пат]НАПРАВЕТЕ САМ површината на овие плочи од пена со лепак, маркери или дури и печатење на екран.

Параметри на производот

color:
Yellow
Size:
30*20cm/11*58*7.87 in
Thickness:
2cm, 3cm
Package includes:
see the size chart for the quantity
Great for crafts, framing, installation displays, presentations, exhibits, school projects, interior signs and announcements, poster making and more.:
These multipurpose foam panels can be used anywhere such as school, home, office, college or dorm.:
Note::
1. Due to factors such as different display screens, there may be some color difference, please refer to the actual product:
2. The size is measured manually, there may be some errors, please understand :
Слична стока