.

.

Braskbloom 3000pcs 3мм смола рамен бек Rynestone, топла розова/роза AB боја рамен железни смола ригистони за чаши, шишиња, гушачи, занаетчиска декорација, лабава сјај сјај дијаман?

Braskbloom 3000pcs 3мм смола рамен бек Rynestone, топла розова/роза AB боја рамен железни смола ригистони за чаши, шишиња, гушачи, занаетчиска

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

? Willе се прими : торба од 3000 п ? Сјаен материјал : Rhinestones на Flatback се изработени од висококвалитетна смола наместо стакло. Со напредно сечење на Rhinestone и технологија за обложување на AB, нашите скапоцени камења од смола имаат подобри перформанси на светла боја и ја прават вашата декорација попривлечна. ? Лесен за употреба : Rhinestones на смола со рамен бек се многу лесни и лесни за носење. Овој Rhinestone Flatback треба да се користи со лепак. Нанесете го лепилото на површината на предметот, а потоа ставете ги rhinestones на лепилото да се исуши. (Rhinestones од смола не може да биде фиксиран со топло). ? Широки апликации : Овие Rhinestones на желе со рамен бек не можат да се користат само за украсување на гушкачи, чаши, шишиња, занаетчиски, чевли со крокови, но исто така и одлични за уметност за нокти, фустан за лизгање, шминка за лице, телефонски случаи, торби, честитки, итн. ? Ве молиме, обрнете внимание на големините за да не ја пропуштите вашата употреба. Големините се во милиметри. Секоја желе rhinestones сјае, додавајќи брилијантност и шарм на вашиот занает, повеќе идеи ве чекаат создавање.

Параметри на производот

Слична стока