.

.

Gorgecraft 5 двор 3Д органза цвет чипка раб на работ, лента бисер мониста

Gorgecraft 5 двор 3Д органза цвет чипка раб на работ, лента бисер мониста

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Органза ❤ [5 јарди ширина од 1,8 инчи] : Вклучете 5 дворови органза цветни бисерни мониста, чипка, ширина од 1,8 "(47мм), поголема и поширока по големина за декоративни потреби. Двоен дизајн на чипка, со сјајни бисери, тродимензионалниот декоративен ефект е поочигледен. лента за глава и капа за да го направите уникатен. Можете исто така да ги користите за да ги украсите вашите предмети и занаети за домаќинството за да ги направите попривлечни. Отпорна, ситно зашиена, не е лесна за кршење. , манжетни облека и фармерки. ❤ [3 D дизајн] : Овие везени апликации со органза со употреба на 3Д дизајн на двојна чипка, со сјајни бисери, тродимензионалниот декоративен ефект е поочигледен. ❤ [Лесен за употреба] : Апликацијата за цвеќе може да се намали и да се користи индивидуално. Willе се работи совршено како декорација, искористете го за украсување на вашата лента за глава и капа за да ја направите уникатна. Можете исто така да го користите за украсување на предмети и занаети за домаќинството за да ги направите попривлечни. ❤ [Висок квалитет] : Исечениот опсег на цветната чипка органза е изработен од висококвалитетна органза, ткаенината е мека, отпорна на брчки, ситно зашиена, не е лесна за кршење. ❤ [Широка апликација] : Апликацијата за шиење занаетчиски облик може да се користи за занаетчиска декорација, може да ги шие на работ на вашата перница, свадба, костум, фустан, капа, маица, здолниште, манжетни облека и фармерки.

Параметри на производот

Material:
Cowhide
Size:
5 Yards
Unique Design:
1. These organza embroidered applique bands using 3D double lace design, with shiny pearls, the three-dimensional decorative effect is more obvious.:
2. Flower trim applique can be cut down and used individually. It will be worked perfect as a decoration, use it to decorate your headband and hat to make it unique. You can also use it to decorate your household items and crafts to make them more attractive.:
3. Organza floral lace trimmed band is made of high quality organza, the fabric is soft, wrinkle resistant, finely sewn, not easy to break.:
4. Sewing craft trim applique can be used for craft decoration, can sew them on your pillow case edging, wedding trim, costuming, dress, hat,T-shirt, skirt, cuffs of clothes and jeans. :
Слична стока