.

.

Applicator Wortofirst Hotfix, сеттер за хорифристи Rhinestones, топол фиксен комплет за bedazzler, SS16, 2400pcs rhinestones, совети од 7 големини, пинцети, послужавник, алатка за избор на скапоцени ка?

Applicator Wortofirst Hotfix, сеттер за хорифристи Rhinestones, топол фиксен комплет за bedazzler, SS16, 2400pcs rhinestones, совети

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

【Апликатор за економични апликации】- можете да ги направите облеките, капи, чорапи, панталони и која било крпа со вашето семејство и пријатели Во такво посебно време, можете да користите комплет за апликации Hotfix за да се забавувате дома. 【Една корисна торба за складирање】- Оваа торба може да се користи и како козметичка кеса. И оваа торба има голем простор за складирање. Можете да го ставите овој комплет за апликатори Hotfix во него. Торбата е многу поубава и исклучителна од сликата. 【Супер сјајни кристални rhinestones】 Нашите rhinestones се достапни популарен кристал на Iridescent. Исто така, може да се користи за вашата уметност за нокти со лепак, DIY занаетчиски украсување, облека, чевли и така натаму. Е многу личен и модерни ригистони за занаети. 【Содржина на пакетот】 1*Апликатор за рингисти на Hotfix Rhinestones ,, 1*Исклучителна торба, 7*Совети за жаришта, 2*моливи, 1*четка, 1*метална поддршка за поддршка, 2*фиока и 1 кутија сјајни rhinestones, вклучувајќи 2400pcs во 12 различни бои, и секоја 200 парчиња. 【Гаранција за живот】 Враќање без услови за 30 дена. Најдобрата услуга по продажбата е нашата вечна потрага. 【Апликатор за економични апликации】- можете да ги направите облеките, капи, чорапи, панталони и која било крпа со вашето семејство и пријатели. Во такво посебно време, можете да користите комплет за апликации Hotfix за да се забавувате дома. 【Една корисна торба за складирање】- Оваа торба може да се користи и како козметичка кеса. И оваа торба има голем простор за складирање. Можете да го ставите овој комплет за апликатори Hotfix во него. Торбата е многу поубава и исклучителна од сликата. 【Супер сјајни кристални rhinestones】 Нашите rhinestones се достапни популарен кристал на Iridescent. Исто така, може да се користи за вашата уметност за нокти со лепак, DIY занаетчиски украсување, облека, чевли и така натаму. Е многу личен и модерни ригистони за занаети. 【Содржина на пакетот】 1*Апликатор за рингисти на Hotfix Rhinestones ,, 1*Исклучителна торба, 7*Совети за жаришта, 2*моливи, 1*четка, 1*метална поддршка за поддршка, 2*фиока и 1 кутија сјајни rhinestones, вклучувајќи 2400pcs во 12 различни бои, и секоја 200 парчиња.

Параметри на производот

Слична стока