.

.

Gwybkq сечење на мат за производител на крцкави 3/производител/Истражете 3/воздух 2/воздух/еден 12 пакет 12x12 сорта заплена на леплива подлога за замена за додатоци за кар?

Gwybkq сечење на мат за производител на крцкави 3/производител/Истражете 3/воздух 2/воздух/еден 12 пакет 12x12 сорта заплена

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

➺12 МАТИ ЗА КРИКУТ : Вклучени 12 душеци за сечење на квалитет 12x12 во (330x356mm) Совршено за луѓето кои работат на занаети и други проекти за кои е потребно многу сечење. Работи компатибилен со алатките за стругачи на Cricut. Materialsисточен материјал : Овие влошки за сечење за Cricut се изработени од ПВЦ. Уникатното користено лепило е без мирис, издржлив и еколошки и има долг животен век. Machивоични душеци за машини за крикути : Различна сорта 12x12 сечење мат за производителот на крцкање 3/производител/истражете 3/воздух 2/воздух/еден. Надворешен за снопови за додатоци на Cricut. ➺ 4 сортен зафат : Различни вискозности за задоволување на вашите потреби за различни материјали за тежини. Слики со картички за исечени картички за стандардна хартија, лесен картон, велум, хартија за печатачи.Претни картички за исечени картички за тешки картони, моделирана хартија, постојан винил, железо-он, Pearl Pape, Vinyl.Purple Cut Crads Suit for Special Cardstock, Board Poard, Chipboard, Mat Board, поткрепена ткаенина и многу повеќе. - Повторете го кинење и лепење : Под премисата на добро складирање, филмот може постојано да се искинува и залепи околу 50 пати. Ако не обрнете внимание на складирање по употреба и оставете го лепилото да контактира со воздух долго време, може да се користи само околу 10-30 пати. ➺12 МАТИ ЗА КРИКУТ : Вклучени 12 душеци за сечење на квалитет 12x12 во (330x356mm). Совршено за луѓето кои работат на занаети и други проекти за кои е потребно многу сечење. Работи компатибилен со алатките за стругачи на Cricut.

Параметри на производот

Слична стока