.

.

TOVOT 120PCS CANVAS SNAP комплет за тапацир со тапацир Копчиња за прицврстување на копчињата за прицврстување на прицврстувачи за прицврстувач 3/8 приклучок од не'рѓосувачки ?

TOVOT 120PCS CANVAS SNAP комплет за тапацир со тапацир Копчиња за прицврстување на копчињата за прицврстување на прицврстувачи за прицврстувач

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

Алатката за поставување на прицврстувачи за прицврстување, изработена од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, додадена издржливост во груби околини, штекерот, галванизирана челична завртка со никел обложен челик за челик за супериорен дијаметар на штекерот на 'рѓа 0,39 ”(10 мм) Студиите можат да се инсталираат на најразлични тврди површини, вклучуваат столпчиња за завртки SS, исто така може да се прицврстат на платно и други ткаенини со вклучени приклучоци и столпчиња. Алатките за прицврстување на платно за платно користат прилепувања за поправка или замена на скршени сврзувачки елементи за палта, капаци на брод, шатори, платно, тарпаули, перници, едриличар, мебел за трева и капаци на базени и други работни места за тапацир се идеални професионални алатки за поправка на врвен квалитет. Алатката за поставување на прицврстувачи за прицврстување, изработена од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, додадена издржливост во груби околини, штекерот, галванизирана челична завртка со никел обложен челик за челик за супериорен дијаметар на штекерот на 'рѓа 0,39 ”(10 мм). Студиите можат да се инсталираат на најразлични тврди површини, вклучуваат столпчиња за завртки SS, исто така може да се прицврстат на платно и други ткаенини со вклучени приклучоци и столпчиња.

Параметри на производот

Слична стока