.

.

Proerr 4 парчиња прекрасни везени закрпи за автохезија за лепенки шијат на лепенка за апликација за облека за облека за облекување капачиња за облекување капачиња за ?

Proerr 4 парчиња прекрасни везени закрпи за автохезија за лепенки шијат на лепенка за апликација за облека за облека за облекување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Пакување : 4 парчиња светли живописни бои, прекрасни и убави Големина : Секоја големина е приближно 1,6 "до 2,5". Повод : Погоден за сите прилики за DIY што ги сакате, кул е. Како да користите : Користете железо на околу 150 ℃, ставете хартија на везот за да спречите облека за скалирање и железо за 10-15 секунди. Во фак, ние претпочитаме игла и нишка шиење. Специјална белешка : Сите закрпи за везови се врзани со лепило со топло топење. Ако треба да ги чувате долго време или да ги измиете, ве молиме користете игла и конец за едноставно да ги шиете, во спротивно тие ќе паднат некое време. Пакување : 4 парчиња светли живописни бои, прекрасни и убави. Големина : Секоја големина е приближно 1,6 "до 2,5". Повод : Погоден за сите прилики за DIY што ги сакате, кул е. Како да користите : Користете железо на околу 150 ℃, ставете хартија на везот за да спречите облека за скалирање и железо за 10-15 секунди.

Параметри на производот

Слична стока