.

.

Towenm 1000 парчиња стакло рамен бек Rynestone, SS16 4mm лепак фиксирани кристали на рамен бек, не -станбена кристална кристал за нокти занаетчиска облека, метална сончева светл?

Towenm 1000 парчиња стакло рамен бек Rynestone, SS16 4mm лепак фиксирани кристали на рамен бек, не -станбена кристална кристал

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

▲ Карактеристики : Кристалите со рамен бек се изработени од кристално стакло, прецизно сечење мулти-фацетирано, многу повеќе пенливи од акрилик или смола Може да се нанесе на скоро за секоја површина, вклучувајќи ткаенина, пластика, метал и така натаму. ▲ Големина и количина : Овие Rhinestones на Flatback се со средна големина со дијаметар 4мм, ќе добиете 1000 парчиња. Тие се алтернативни врвни квалитети на Swarovski Rhinestones, идеални за уметност на ноктите. ▲ Користете совети : Овие се лепак за фиксирање на лепак, се различни од оние камења со жаришта, тие не се самолепливи, можете да користите лепак како E6000 за да го направите вашиот проект. (Лепак не е вклучен.) ★ Со нетрпение очекуваме да ја видиме вашата уметност за нокти или занаетчии на Rhinestone Bedazzled во прегледот со фотографии или видео. ▲ Одлично за постелнина : Towenm Flatback Crystal Glass Rhinestones може да послужи како убави украси и да сјае под осветлувањето на светлата, што додава искра и гламур за вашите работи, обезбедувајќи различно визуелно уживање за вас. Rhinestones на Towenm Flat Back се применуваат за уметност за лице за нокти, совршени за украсување на сите видови забави, специјални настани, свадба, фестивали, украсување на вашите DIY занаети, секакви облека, чевли и многу повеќе. ▲ Избор за известување : Ве молиме, погледнете ја големината што ја избравте и повикајте се на „дијаметарот“ што го обезбедивме, овие големини со среден дијаметар SS16 4.8mm се одлични за уметност за нокти, облека, чевли и занаети итн. Можете да пребарувате Rhinestones на Towen M за да најдете повеќе Производи на Rhinestone за постелнина. ▲ Карактеристики : Кристалите со рамен бек се изработени од кристално стакло, прецизно сечење мулти-фацетирано, многу повеќе пенливи од акрилик или смола. Може да се нанесе на скоро за секоја површина, вклучувајќи ткаенина, пластика, метал и така натаму. ▲ Големина и количина : Овие Rhinestones на Flatback се со средна големина со дијаметар 4мм, ќе добиете 1000 парчиња. Тие се алтернативни врвни квалитети на Swarovski Rhinestones, идеални за уметност на ноктите. ▲ Користете совети : Овие се лепак за фиксирање на лепак, се различни од оние камења со жаришта, тие не се самолепливи, можете да користите лепак како E6000 за да го направите вашиот проект. (Лепак не е вклучен.) ★ Со нетрпение очекуваме да ја видиме вашата уметност за нокти или занаетчии на Rhinestone Bedazzled во прегледот со фотографии или видео.

Параметри на производот

Слична стока