.

.

Безбедносна игла, метална безбедносна игла, декоративен фиксен безбедносен игла за мали додатоци за облека за шиење на метални, што се користат за процесот на шиењ?

Безбедносна игла, метална безбедносна игла, декоративен фиксен безбедносен игла за мали додатоци за облека за шиење на метални,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

[Материјал] : Безбедносниот игла е изработен од метал Отпорност на секојдневно носење и солза. Тој е издржлив и може да се користи во секојдневниот живот. [Широк спектар на употреба] - Овие безбедносни иглички можат да се користат за облека, ќебиња и занаетчиски алатки и се многу погодни за проекти за ватирање, плетење капчиња, занаети и украси за DIY. [Лесен за употреба] : Малиот и остар врв лесно може да навлезе во ткаенината, со мазни рабови, што е погодно и безбедно за употреба. [Погодно складирање] : Безбедносниот игла е опремен со удобна кутија за складирање, која лесно може да одвои различни иглички. [Вклучувајќи пакет] - Содржи 540 безбедносни иглички во 3 бои : злато, сребро и црно. Четири големини : 19мм (0,75 инчи), 22мм (0,87 инчи), 28мм (1,1 инч), 38мм (1,5 инчи). Постојат 180 безбедносни иглички од секоја боја. [Материјал] : Безбедносниот игла е изработен од метал. Отпорност на секојдневно носење и солза. Тој е издржлив и може да се користи во секојдневниот живот. [Широк спектар на употреба] - Овие безбедносни иглички можат да се користат за облека, ќебиња и занаетчиски алатки и се многу погодни за проекти за ватирање, плетење капчиња, занаети и украси за DIY. [Лесен за употреба] : Малиот и остар врв лесно може да навлезе во ткаенината, со мазни рабови, што е погодно и безбедно за употреба. [Погодно складирање] : Безбедносниот игла е опремен со удобна кутија за складирање, која лесно може да одвои различни иглички.

Параметри на производот

Product name:
safety pin
Material:
metal
Слична стока