.

.

Поставување на бисери за поставување на рачни машини за притискање со 2 кутии од 5 големини разнобојни без дупки, тркалезни бисери и столпчиња за занитки, штрајкови

Поставување на бисери за поставување на рачни машини за притискање со 2 кутии од 5 големини разнобојни без дупки, тркалезни бисери и столпчиња

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

【Value Package】-1 Set pearl setting machine, 2 box pearls with 1340 Pcs pearls in 5 different size, 5 model heads : 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 1 bag handpress nail about 1000 pcs ,1 tweezers, 1 шестоаголен клуч во форма на L, 1 послужавник 【Повеќе големина Изберете】 Ви нудиме 2 кутии бисери вкупно околу 1340, тие доаѓаат со различни бои и големини, а димензиите се 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 8 мм, тие исто така се поставени во одделени простор, лесен за складирање и пронаоѓање. 【Солидна и издржлива】 Оваа мануелна машина за фиксирање на бисери е многу издржлива и долготрајна, не мора да се грижите за монистрата на облеката што лесно се мијат по машината за перење или миење на рацете. 【Лесен за употреба】 Инсталирајте го горниот калап и бисер со соодветната големина, а потоа затегнете го навртката на долниот калап со пинцети. Затегнете ги навртките и бисерите на облеката, а потоа притиснете ја рачката цврсто додека не се поправат навртките на бисерите. (За детален метод на апликација, прочитајте ја сликата). 【Широко апликации】 DIY сè што сакате! Оваа алатка за поставување на бисери за притискање на рака може да се примени за декорација на вашите вреќи за DIY, кожни нараквици, облека, чевли, шалови, накит, кожни производи и така натаму, сите видови облека и производи за облека. Одлични додатоци за DIY, подобро да уживате во вашето задоволство од DIY. 【Value Package】-1 Set pearl setting machine, 2 box pearls with 1340 Pcs pearls in 5 different size, 5 model heads : 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 1 bag handpress nail about 1000 pcs ,1 tweezers, 1 шестоаголен клуч во форма на L, 1 послужавник. 【Повеќе големина Изберете】 Ви нудиме 2 кутии бисери вкупно околу 1340, тие доаѓаат со различни бои и големини, а димензиите се 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 8 мм, тие исто така се поставени во одделени простор, лесен за складирање и пронаоѓање. 【Солидна и издржлива】 Оваа мануелна машина за фиксирање на бисери е многу издржлива и долготрајна, не мора да се грижите за монистрата на облеката што лесно се мијат по машината за перење или миење на рацете. 【Лесен за употреба】 Инсталирајте го горниот калап и бисер со соодветната големина, а потоа затегнете го навртката на долниот калап со пинцети. Затегнете ги навртките и бисерите на облеката, а потоа притиснете ја рачката цврсто додека не се поправат навртките на бисерите. (За детален метод на апликација, прочитајте ја сликата). 【Широко апликации】 DIY сè што сакате! Оваа алатка за поставување на бисери за притискање на рака може да се примени за декорација на вашите вреќи за DIY, кожни нараквици, облека, чевли, шалови, накит, кожни производи и така натаму, сите видови облека и производи за облека.

Параметри на производот

Product Type:
Pearl setting machine with pearls set
Pearls Material:
Resin
Pearls Color:
white/ beige/ blue/ green/ yellow
Pearls Size:
4/5/6/8/10mm
Screw heads:
4/5/6/8/10mm
Features:
- All the pearls are organized placed in a storage box.Convenient to store.:
- It is durable and stable, the lever is reinforced, it won't shake when you use it.:
- Great for DIY accessories scrapbook cloth trousers hat shoes bags crafts decorations match the pearl machine. Even the hairpins, headbands, bow ties, and other decorative objects, adding beads to highlight your creativity.:
Easy to Use:
First, insert a pin to low holder, then insert a pearl to up nozzle, next, put fabric on low holder, and please adjust location by push lever, finally, full pressure lever for attaching pearl.:
Widely Applications:
DIY everything you want! This hand press pearl setting tool can be applied to decoration on your DIY bags, leather bracelets, clothes, shoes,scarves, jewelry, leather goods, and so on, all kinds of clothing and apparel products. Great DIY accessories, better to enjoy your DIY pleasure.:
Package Include:
1 x Pearl Setting Machine:
1 x Screw Heads:
1 x Tweezers:
1000 x Hand Nails:
1 x Hexagon Wrench:
2 Boxes Pearls (1340 in total):
Слична стока