.

.

Wang Kai Kai Shop Марокански топки светла за моделирање на топката за моделирање 2 режими разнобојни предводени бајки жици светла батерија кутија отворена градина, двор, п

Wang Kai Kai Shop Марокански топки светла за моделирање на топката за моделирање 2 режими разнобојни предводени бајки жици светла батерија

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Два режими на осветлување : секогаш вклучени и трепкање, што може да создаде различни атмосфери за вашиот живот Во темнината, жиците избледуваат на невидливо, оставајќи само светла светлина. Светла и прекрасна дизајн : LED декоративни светла имаат 3Д форма на дизајн, која навистина може да го украси вашиот трем, преден пат или двор, што е многу погодно за создавање на празничка атмосфера за Ноќта на вештерките преку овие слатки жици. Водоотпорно напојување на батеријата : Во кутијата за батерии се потребни 3 батерии на АА (не се предвидени во пакетот) за снабдување со моќност. Тие можат да се користат околу 60 часа; Снабдувањето со електрична енергија е напојување со низок напон на батеријата, што не создава топлина подолго време. Совршена декорација : LED светлата се многу погодни за забави за Ноќта на вештерките, градини, дворови, затворено и надворешно користење за да се создаде уникатна атмосфера во Божиќ, роденденски забави, новогодишна ноќ и други фестивали. Топла услуга : Не грижете се за нашиот квалитет! Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте со нашата услуга за клиенти, ние ќе ви обезбедиме топла услуга. Два режими на осветлување : секогаш вклучени и трепкање, што може да создаде различни атмосфери за вашиот живот. Во темнината, жиците избледуваат на невидливо, оставајќи само светла светлина. Светла и прекрасна дизајн : LED декоративни светла имаат 3Д форма на дизајн, која навистина може да го украси вашиот трем, преден пат или двор, што е многу погодно за создавање на празничка атмосфера за Ноќта на вештерките преку овие слатки жици. Водоотпорно напојување на батеријата : Во кутијата за батерии се потребни 3 батерии на АА (не се предвидени во пакетот) за снабдување со моќност. Тие можат да се користат околу 60 часа; Снабдувањето со електрична енергија е напојување со низок напон на батеријата, што не создава топлина подолго време. Совршена декорација : LED светлата се многу погодни за забави за Ноќта на вештерките, градини, дворови, затворено и надворешно користење за да се создаде уникатна атмосфера во Божиќ, роденденски забави, новогодишна ноќ и други фестивали.

Параметри на производот

Color:
blue, red, white, warm white
LED string length:
2M20LED, 3M30LED, 4M40LED, 5M50LED, 10M80LED
Shell material:
plastic
Input voltage:
220 (V)
Luminous flux:
2 (LM
Can dimming:
Yes
Waterproof rating:
IP44
Power supply:
battery box power supply, 3 AA batteries are required (not provided in the package)
Application:
Indoor/Outdoor
Tips:
1. Color difference:
According to your monitor settings, the color of the computer monitor may be slightly different from the actual color of the product.
2. Customer Service:
If you have any questions about the product, please contact us in time. We will do our best to answer your questions within 24 hours.
Слична стока