.

.

ФАФАН Креативен Кокошарник Валентин Независност Прозорец Дома 5 ПАРЧИЊА Ден Украси Приврзок Дрво Полица Стојат Декорација Декорација &засилувач; Виси Вештачки Хо?

ФАФАН Креативен Кокошарник Валентин Независност Прозорец Дома 5 ПАРЧИЊА Ден Украси Приврзок Дрво Полица Стојат Декорација Декорација

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

4 Се Однесуваат На : Дома Декорација, Виси Декорација, Капка Украс, Занает, Подарок, Играчка, Ѕид Декорација И Така Натаму. Разноврсна Апликација : Овие Патриотски Приврзоци Може Да Се Нанесат За Украсување На Вашата Куќа На Фарма Дома И Закачете Каде Сакате Убави Ѕидни Висечки Украси Се Соодветни За Закачување На Ѕидови Постелнини Полици Огледала Страни На Креветот Прозорци Итн. Исто Така Може Да Се Служи Како Фото Реквизити Зголемување На Топла И Слатка Велигден И Пролет Атмосфера. Може Да Има Мала Грешка Поради Различното Мерење На Раката. Приврзок За Денот На Независноста : Вкупно Има 5 Стилови, Од Кои Секој Е Уникатен И Роман. Со Дијаметар Од 3,3 Инчи, Доволно Количество И Стилови Можат Да Ги Задоволат Вашите Различни Потреби За Декорација. Се Однесуваат На : Дома Декорација, Виси Декорација, Капка Украс, Занает, Подарок, Играчка, Ѕид Декорација И Така Натаму. Разноврсна Апликација : Овие Патриотски Приврзоци Може Да Се Нанесат За Украсување На Вашата Куќа На Фарма Дома И Закачете Каде Сакате Убави Ѕидни Висечки Украси Се Соодветни За Закачување На Ѕидови Постелнини Полици Огледала Страни На Креветот Прозорци Итн. Исто Така Може Да Се Служи Како Фото Реквизити Зголемување На Топла И Слатка Велигден И Пролет Атмосфера. Може Да Има Мала Грешка Поради Различното Мерење На Раката. Приврзок За Денот На Независноста : Вкупно Има 5 Стилови, Од Кои Секој Е Уникатен И Роман. Со Дијаметар Од 3,3 Инчи, Доволно Количество И Стилови Можат Да Ги Задоволат Вашите Различни Потреби За Декорација. Креативен Кокошарник Прозорец За Независност На Вљубените Дома 5 ПАРЧИЊА Декорации На Денот На Приврзокот Полица На Дрвото Декорација Декорација И Виси Вештачка Холи Венец На Отворен простор може да има малку нарушувања на бојата поради различните резолуции на компјутерот.Големина : 4,23 € 9cm/1,66 € 3,54 инчи Приврзок За Денот на независноста : вкупно има 5 стилови, од кои секој е уникатен и роман. Со дијаметар од 3,3 инчи, доволно количество и стилови можат да ги задоволат вашите различни потреби за декорација.

Параметри на производот

Слична стока