.

.

Septpenta 1.5m 10LED Star Moon Curnate String Lights, No Wiring не е потребно, батерии, месечини и starsвезди LED ноќно светло за Рамазан, Божиќ, свадба, забава, дома, внатрешен тревник за внатрешен ?

Septpenta 1.5m 10LED Star Moon Curnate String Lights, No Wiring не е потребно, батерии, месечини и starsвезди LED ноќно светло

DEN 1139.20

Пристапност
Залиха

【Издржлив материјал】 Направен од високо квалитетен ABS и PVC материјал, кој е издржлив, исклучителна изработка и убава, може да се користи долго време 【Едноставно за употреба】 Стринг светло на Рамазан е лесна за употреба, не е потребна жици, напојување со батерија (батерија не е вклучена), за да можете да ја користите со доверба. 【Свечени чувства】 Кога е во темница, совршено се вклопува во свечените чувства на фестивалот Рамазан, да ги задоволи вашите различни потреби. 【Совршена декорација】 Стринг светлина во форма на месечина ќе биде вашата суштинска декорација на домот за време на Рамазан и може да го направи вашиот дом попривлечен. 【Широко примена】 не само што може да се користи за украсување на домови, туку и за свадби, роденденски забави, карневали на Ноќта на вештерките и други ситуации. Брендот Septpenta нуди разновидни електронски производи од 3 C, како што се компјутери, телевизори, мобилни телефони, слушалки, електронски албуми, конзоли за игри, звучници, мрежни картички, полначи и така натаму.

Параметри на производот

Item Type:
Ramadan String Light
Material:
ABS+PVC
Total Length:
Approx. 1.5m / 4.9ft
Moon Length:
Approx. 6cm / 2.4in
Kerosene Lamp Length:
Approx. 4cm / 1.6in
Number of LED:
10LED
Applicable Battery:
2 x AA batteries (Battery Not Included)
Weight:
Approx. 62g / 2.2oz
Package List:
1 x String Light (Battery Not Included):
Слична стока