.

.

Божиќно порибување, виси Божиќни чорапи за чорапи за чорапи, торба за подароци, виси за занаетчиски занаетчиски порибување торба за подароци, виси приврзоци за укр?

Божиќно порибување, виси Божиќни чорапи за чорапи за чорапи, торба за подароци, виси за занаетчиски занаетчиски порибување торба за подароци,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

★ 【Божиќно порибување】 Симпатична, привлечна и убава, исполнета со мали изненадувања подароци за дете/семејство/пријатели, лесен за облекување на подароци за одмор и третмани Одлична испорака на декорација на Божиќ, светли Божиќ за Божиќ!. ★ 【Божиќни чорапи】 Божиќното порибување има голем отвор и простран ентериер кој е совршен за бонбони од сите видови, мали подароци и други точки. ★ 【Висококвалитетни материјали】 Божиќното порибување е направено од високо-квалитетна крпа и доаѓа со цврсто висечко јаже за да бидете сигурни дека можете да го обесувате безбедно и лесно на вашето дрво, камин, wallид. Совршено украси за да го додадете празничниот воздух во вашиот дом. ★ 【Божиќна торба за подароци】 Совршена за семејни забави, училишта, училници, клубови, канцеларии, вработени, вработени во ресторани други големи групи. Екстремно детални живописно везени дизајнирани, прецизно шиење и темелна проверка за да го направат секое порибување, издржливо еднократно за многу години. ★ 【Божиќно порибување】 Божиќно порибување е направено од високо -квалитетна крпа и доаѓа со цврсто висечко јаже за да бидете сигурни дека можете да го обесувате безбедно и лесно на вашето дрво, камин, wallид. Совршено украси за да го додадете празничниот воздух во вашиот дом. ★ 【Божиќно порибување】 Симпатична, привлечна и убава, исполнета со мали изненадувања подароци за дете/семејство/пријатели, лесен за облекување на подароци за одмор и третмани. Одлична испорака на декорација на Божиќ, светли Божиќ за Божиќ!. ★ 【Божиќни чорапи】 Божиќното порибување има голем отвор и простран ентериер кој е совршен за бонбони од сите видови, мали подароци и други точки. ★ 【Висококвалитетни материјали】 Божиќното порибување е направено од високо-квалитетна крпа и доаѓа со цврсто висечко јаже за да бидете сигурни дека можете да го обесувате безбедно и лесно на вашето дрво, камин, wallид. Совршено украси за да го додадете празничниот воздух во вашиот дом. ★ 【Божиќна торба за подароци】 Совршена за семејни забави, училишта, училници, клубови, канцеларии, вработени, вработени во ресторани други големи групи.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Christmas Stocking
Material:
Cloth + Felt
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 44x26cm / 17.3x10.2in
Weight:
Approx.98g/3.5oz
Package List:
1 x Christmas Stocking
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
Слична стока