.

.

ВИЛБОНД 16 Стапки Божиќна Мушка Венец Божиќен Сјај Мониста Сјај Венец Со Монистра Црвени И Зелени Пластични Мониста За Денот На Вљубените, Изложба, Свадба, Облека, С?

ВИЛБОНД 16 Стапки Божиќна Мушка Венец Божиќен Сјај Мониста Сјај Венец Со Монистра Црвени И Зелени Пластични Мониста За Денот На Вљубените,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Квалитетен материјал : блескавите монистра Од Новогодишна елка се направени од вештачки бисерни монистра, поврзани со риболовната линија, додадени сјајни, поубави и сјајни, не се лесни за кршење или деформирање, издржливи за да ви служат долго време Доволно долго : вкупната должина На Венецот Од Божиќна мушка е прибл. 5 м/ 16 стапки, дијаметарот на пластичните монистра е околу 14 мм / 0,55 инчи и 10 мм/ 0,39 инчи, дијаметарот и должината на мониста се доволни за декорација, можете да го исечете до саканата должина. Широк спектар на употреба : Нашите Божиќни сјајни монистра се погодни За Денот На Свети Патрик, Божиќ, Нова Година, Денот на Благодарноста, забави, карневали, прослави и повеќе прилики, исто така лесно се совпаѓаат со секоја облека и ве прават привлечни во толпата. Погодно за нанесување : декоративната ролна од монистра е поврзана со риболовна линија, така што можете да ги исечете до саканата должина по потреба; можете да ги закачите На Елката, вратите и прозорците или околу венецот, да ја украсите куќата и да ја подобрите фестивалската атмосфера. Светол и блескав дизајн : венецот со блескави монистра е дизајниран во светли бои и сјајна површина, што ќе додаде повеќе радосна атмосфера во вашата куќа, а исто така е убав подарок за членовите на семејството или пријателите На Божиќ или други фестивали. Квалитетен материјал : блескавите монистра Од Новогодишна елка се направени од вештачки бисерни монистра, поврзани со риболовната линија, додадени сјајни, поубави и сјајни, не се лесни за кршење или деформирање, издржливи за да ви служат долго време. Доволно долго : вкупната должина На Венецот Од Божиќна мушка е прибл. 5 м/ 16 стапки, дијаметарот на пластичните монистра е околу 14 мм / 0,55 инчи и 10 мм/ 0,39 инчи, дијаметарот и должината на мониста се доволни за декорација, можете да го исечете до саканата должина. Широк спектар на употреба : Нашите Божиќни сјајни монистра се погодни За Денот На Свети Патрик, Божиќ, Нова Година, Денот на Благодарноста, забави, карневали, прослави и повеќе прилики, исто така лесно се совпаѓаат со секоја облека и ве прават привлечни во толпата. Погодно за нанесување : декоративната ролна од монистра е поврзана со риболовна линија, така што можете да ги исечете до саканата должина по потреба; можете да ги закачите На Елката, вратите и прозорците или околу венецот, да ја украсите куќата и да ја подобрите фестивалската атмосфера.

Параметри на производот

Color:
red and green
Size:
approx. 16 feet/ 5 m
Material:
plastic beads
Package include:
1 Roll of Christmas tree glitter beads :
Note:
Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
The color might exist slightly difference due to different displays.:
Small items exist, please keep away from little kids. :
Слична стока