.

.

Божиќна Венец WXOIEOD за Мантија, Божиќни Украси ПРЕДВОДЕНИ од 9ft Низа Венец со Батерија Од 50 Светла, Вештачки Зелен Greenан Со Црвена Топка И Цвеќиња За Внатрешен Декор З?

Божиќна Венец WXOIEOD за Мантија, Божиќни Украси ПРЕДВОДЕНИ од 9ft Низа Венец со Батерија Од 50 Светла, Вештачки Зелен Greenан Со Црвена

DEN 799.84

Пристапност
Залиха

Комплет Божиќна Венец прелит : Нашата Божиќна венец доаѓа со 50 лед светла, дебели гранки, снежни борови иглички, црвени топчиња, цвеќиња од поинсетија богатите елементи ја прават Венецот полн Со Божиќна атмосфера. Во текот на денот, како реална и жива венец, внесува природна зелена сенс во вашиот дом, ноќе ќе стане шарм светлата емитуваат со силна топла бела светлина, ја осветлуваат целата ваша соба и го додаваат фестивалскиот амбиент во вашиот дом. Реални Божиќни украси од Венец : Божиќната венец со светла е изработена од пвц материјали со реални и живописни бои, бујна и густа, мека и цврста, која може слободно да се обликува за да се исполни секој декоративен простор. И убав избор за да ги испратите членовите на вашето семејство, пријателите, роднините и многу повеќе, тие со задоволство ќе го добијат овој подарок. Димензија : ЛЕР божиќниот декор за Венци има должина од 2,7 м/9 стапки; можете да ја закачите оваа осветлена црвена божиќна Декор венец на мантија, која може да ги задоволи вашите потреби, едноставно можете да комбинирате повеќе венци заедно за да ја создадете саканата должина. Совет : ве Молиме одвојте неколку минути за да го размачкате откако ќе го примите. Батерија Управувана & 2 Режими : Напојува со 3a батерии(не се вклучени). Нема потреба да се грижите за границата на изворот на енергија. 2 режими на светлина, вклучувајќи : блиц и стабилно вклучување. Користење на различни режими за да одговараат на различна желба за апликација. Целата светлосна линија и кутијата за батерии се дизајнирани во темно зелена боја, лесно се кријат и се интегрираат со венец. На крајот на венецот има висечка јамка за лесно закачување и поврзување во серија. Широк спектар на примена : ова ги предводеше божиќните венци за внатрешна и надворешна декорација, Совршени За употреба во вашата градина, мантија, камин, центар за маса, рамка на вратата, праг на прозорци, трем, тераса, врата, огради за скали, штанд за нишање, трговски центар и многу сцени. Многу погоден За Божиќ, свадби, Денот на Вљубените, забави, барови, концерти и други прослави. Божиќна Венец WXOIEOD За Влезната Врата, 9ft ПРЕДВОДЕНИ Божиќни Украси Низа Венец со 50 Светла Батерија, Вештачки Зелен Ballан Со Црвена Топка и Цвет За Внатрешен Надворешен Декор За Одмор Совршен Божиќен венец за облекување на вашиот дом.

Параметри на производот

Material:
PVC
Color:
mainly green and red
size:
Length:
2.7m/9Ft
Width:
Red ball:
Poinsettia flower:
Packing box:
Number of LED lights:
50
Power supply:
3AA battery (green battery case is easy to hide, battery is not included).
Lighting color:
warm white.
2 lighting modes:
flash and steady on.
Applicable scene:
mantel, fireplace, doorway, stair handrail, railing, arch, window, etc.
Package includes:
1 x Christmas garland with lights :
Слична стока