.

.

Алипис 2 парчиња Корпа За Складирање Памучно Јаже Корпи За Складирање Морска Трева Кошница За Складирање Играчки Корпа За Складирање Корпа За Складирање Јаже Корп?

Алипис 2 парчиња Корпа За Складирање Памучно Јаже Корпи За Складирање Морска Трева Кошница За Складирање Играчки Корпа За Складирање Корпа

DEN 503.84

Пристапност
Залиха

ТАБЕЛА САРАЈ КОШНИЦА одличен предмет за вашиот домашен декор, добар помошник за организирање мали работи КОШНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ на РАБОТНАТА ПОВРШИНА пакетот вклучува 2 парчиња различна големина на корпа за складирање за различни и различни потреби. ТАБЕЛА ИГРАЧКА САРАФАНИ кутија - пакетот вклучува 2 корпи со различни големини за да се задоволат различните потреби. ПЛЕТЕН КОФА кошница овие прекрасни рачно ткаени корпи треба да бидат еден од најдобрите избори за корпите што ви се потребни. КОШНИЦА со ПАМУЧНО ЈАЖЕ Дизајниран Со стилски изглед и извонредна изработка ја следи неговата популарност. Пакет Листа 2 х Кутии За Складирање Карактеристики - високи перформанси цена, и тоа е вашиот прв избор, прекрасен изглед. Производот е импресивен и убаво дизајниран Јаже Кошница. - Изработен е од издржлив материјал, кој на вашата куќа и дава природна и рустикална атмосфера и е безбеден за здравјето на семејството и безбедноста на животната средина канти за памучно јаже. - Овие прекрасни рачно ткаени корпи треба да бидат еден од најдобрите избори за корпите што ви се потребни ткаени корпи за складирање. - Материјал : Груб Јаже Десктоп Кошница. - Големина Л : 34, 00Х28, 00Х15, 00см/13, 36Х11, 00Х5, 89инч Десктоп Кошница.

Параметри на производот

Слична стока