.

.

Среќно Јаже Нето Градина Заштита Мрежа, Детски Замав Ограда Миленичиња Качување Мрежа, Отворено Игралиште Безбедносна Мрежа, Внатрешен Таванот Фото Ѕид Декорациј?

Среќно Јаже Нето Градина Заштита Мрежа, Детски Замав Ограда Миленичиња Качување Мрежа, Отворено Игралиште Безбедносна Мрежа, Внатрешен Таванот

DEN 5583.84

Пристапност
Залиха

Заштитната мрежа може да се пресече во обликот и големината што ја сакате без да влијае на издржливоста на мрежата Ве молиме купете според вашите вистински потреби боја декор нето. Имаме и други мрежи за јаже што можете да ги прилагодите (дијаметар на јаже, големина на мрежа, должина * ширина). Големина на мрежата за безбедност на децата * дијаметар на јаже : 8см * 4мм (3 инчи * 0,15 инчи). Ограничување на оптоварување : 300 кг / 661 фунти. Мрежи за јажиња за игралишта, градинарски огради, мрежи за качување растенија, украси за огради за забави на отворено, лулашки и мрежи за импровизирани лежалки за семејни балкони и огради за скали. Најлонската мрежа за јаже е цврста, малку еластична, висока јачина, отпорна на сонце и абразија. Безбедната Мрежа е чиста, не избледува, безбедна и нетоксична. Оваа заштитна мрежа е наменета за балкони и скали за да ја заштити безбедноста на вашето бебе. Може да се користи и како мрежа за мачки за заштита на малите миленичиња од паѓање. Кога не треба да ја користите мрежата за јаже за деца, можете да ја преклопите и лесно да ја чувате. Добредојдовте во мојата продавница, ние сме посветени на создавање совршен и среќен шопинг, имаме различни производи за избор.Спецификација : ● Име На Производ : мрежа за заштита На Скали● Материјал : најлонско јаже● Мрежа : 8см● дијаметар На Најлонско јаже : 4мм● : мрежата на јажето е лесна за инсталирање, првиот тип : инсталација на ликвидација; вториот тип на инсталација на кука.● Ако имате други барања за големина, ве молиме контактирајте не.

Параметри на производот

● Product name:
Stair protection net
● Material:
nylon rope
● Mesh:
8cm
● Nylon rope diameter:
4mm
● :
The rope net is easy to install, the first type
● If you have other size requirements, please contact us.:
● Features:
The protective rope net is specially designed for the balcony and the stairs to protect the safety of the baby. Precision wiring, workmanship, high temperature baking and dyeing, anti-corrosion, waterproof, sun protection, not easy to fade. It can also be used as a cat net to prevent small pets from falling. Dear parents, for the safety of your child, they should install a protective net. It is a good helper to protect the safety of children.:
Thank you for taking the time to learn about my products. If you have any needs, please contact me. We will always wait for you. Have a nice day!:
★Satisfaction Guarantee:
We are committed to providing customers with high-quality products. If you have any questions about your order, please feel free to contact us.
Слична стока