.

.

Кигаи памучен јаже корпа за пеперутки цвеќиња голема корпа за складирање за играчки ќебе бебешки алишта за перење, плакарот, спална соба, домашна организација

Кигаи памучен јаже корпа за пеперутки цвеќиња голема корпа за складирање за играчки ќебе бебешки алишта за перење, плакарот, спална соба,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Голем простор за складирање - 20x14in, оваа корпа за складирање со голема големина може да складира повеќе предмети, одржувајќи го вашиот дом убав и уреден Материјал - Оваа корпа за ткаенини изработена од трајно платно и водоотпорна постава за PE, добри перформанси докажани за влага, силни и издржливи за лесно чистење. Стилски и практичен - оваа корпа за памучни јаже со стилски дизајн на боја, е уникатен додаток за домашен украс во вашиот дом, совршен за вашата спална соба, бања, дневна соба, плакарот, полица или каде било во куќата. Лесно за носење и складирање - Оваа корпа за складирање на преклопување има рачки од обете страни, што е лесно да се повлече и носи. Кога не сте во употреба може да се компресира и преклопи за складирање и не зафаќа многу простор. Мултименска цел - Оваа алишта за перење за поставување козметика, книги, материјали за миленичиња, сувенири, албуми за фотографии, долна облека, производи за бебиња, итн. И многу погодни како роденден, свадба, домаќинка, подароци за туш за бебиња на драги семејство и пријатели. Голем простор за складирање - 20x14in, оваа корпа за складирање со голема големина може да складира повеќе предмети, одржувајќи го вашиот дом убав и уреден. Материјал - Оваа корпа за ткаенини изработена од трајно платно и водоотпорна постава за PE, добри перформанси докажани за влага, силни и издржливи за лесно чистење. Стилски и практичен - оваа корпа за памучни јаже со стилски дизајн на боја, е уникатен додаток за домашен украс во вашиот дом, совршен за вашата спална соба, бања, дневна соба, плакарот, полица или каде било во куќата. Лесно за носење и складирање - Оваа корпа за складирање на преклопување има рачки од обете страни, што е лесно да се повлече и носи. Кога не сте во употреба може да се компресира и преклопи за складирање и не зафаќа многу простор. Мултименска цел - Оваа алишта за перење за поставување козметика, книги, материјали за миленичиња, сувенири, албуми за фотографии, долна облека, производи за бебиња, итн. И многу погодни како роденден, свадба, домаќинка, подароци за туш за бебиња на драги семејство и пријатели.

Параметри на производот

Size:
20x14in (50.8x35.5cm)
Material:
Polyester canvas + waterproof PE fabric
Printing:
Single-sided printing design
Package:
1x Cotton Rope Basket
Product Features:
Moisture-proof effect, convenient to store chemical clothes, makeup, books, pet supplies, souvenirs, photo albums, underwear, baby products, etc.:
Large storage basket perfect for Toys, Clothing, Office, Closet organizer, let you quickly and neatly organize your things, keep the room clean and tidy:
Our storage box has a modern and stylish design with decorative and practicality:
Storage bins are foldable for easy storage It does not take up space and has sturdy handles on both sides for easy movement, suitable for car trunks, shelves, and closets. Convenient for indoor and outdoor use:
Easy to clean, not machine washable, not bleachable, can only be rinsed with water or wiped with a wet cloth:
Слична стока