.

.

Корпа За Чување кабилок Играчки За Зајаче За Деца Играчки За Капење За Деца Корпа За Складирање Играчки За Бања Складирање Туш За Туширање Детска Количка За Купува?

Корпа За Чување кабилок Играчки За Зајаче За Деца Играчки За Капење За Деца Корпа За Складирање Играчки За Бања Складирање Туш За Туширање

DEN 318.72

Пристапност
Залиха

Пп ПЛАСТИЧНИ КОРПИ за БАЊА едноставно во дизајнот и практично во употреба, ви дава пријатно искуство со користење. ДЕЦА НАМИРНИЦИ ?●Велигденска Забава фаворизира-за употреба како кади во заеднички бањи. Удобен за употреба како држач за играчки за капење. ПРВИОТ СТАН МОРА да има Изработен Од пп материјал, цврст и , мазен по површина, нема да ја повреди вашата рака, употреба на поддршка. пластична корпа за корпи. ПРЕНОСЛИВА КОРПА за ТУШИРАЊЕ Корпа За Купување Мини Играчки Ставајќи свежо овошје и зеленчук Во неа, тоа е атрактивен избор за подароци за вашите приемници. МИНИЈАТУРНИ КОШЕВИ играчки корпата за складирање е многу едноставна и практична, се справува со дизајнот на изгледот, удобен за употреба. ПЛАСТИЧНИ КОРПИ за БАЊА едноставно во дизајнот и практично во употреба, ви дава пријатно искуство со користење. ДЕЦА НАМИРНИЦИ ?●Велигденска Забава фаворизира-за употреба како кади во заеднички бањи. Удобен за употреба како држач за играчки за капење. ПРВИОТ СТАН МОРА да има Изработен Од пп материјал, цврст и , мазен по површина, нема да ја повреди вашата рака, употреба на поддршка. пластична корпа за корпи. ПРЕНОСЛИВА КОРПА за ТУШИРАЊЕ Корпа За Купување Мини Играчки Ставајќи свежо овошје и зеленчук Во неа, тоа е атрактивен избор за подароци за вашите приемници. МИНИЈАТУРНИ КОШЕВИ играчки корпата за складирање е многу едноставна и практична, се справува со дизајнот на изгледот, удобен за употреба. Список на пакети 8 х Карактеристики на корпите За складирање-Боја : Сина, розова корпа за намирници. - Материјал : Пп Домашни Корпи За Зеленчук. - Големина : Околу 16, 00Х13, 00Х8, 00 см/6, 29Х5, 11Х3, 14 инчи Овошна Корпа.

Параметри на производот

Слична стока