.

.

Безбедност на Ouyoxi Net Dia 4mm -Цица Безбедност Нето заштита Нето коноп јаже нето тешка ткаенина од коноп јаже таванот нето скалило за заштита на скалила и качување по не?

Безбедност на Ouyoxi Net Dia 4mm -Цица Безбедност Нето заштита Нето коноп јаже нето тешка ткаенина од коноп јаже таванот нето скалило

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

★ Безбедносен нето дијаметар на жицата 4мм, растојание од мрежа 6см/10см/12см ★ Нето-тешка јаже мрежа, фино рачно изработено ткаење, зајакната, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, професионално засилување на сончање, ткаење со повеќе влакна, направете го јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијанието. ★ Детска заштитна мрежа за умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плашите од ветер и дожд, долг животен век, капацитет на лежиште до 300 кг, потрајни, лесни за инсталирање и лесна за расклопување на продавницата за тоа удобно. ★ Децата што се качуваат по карго -мрежата обезбедува безбедна околина за игри за деца, јажето нето исто така може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скалите на балкони во затворен и отворен простор за да се обезбеди безбедност на децата. ★ Мултифункционална мрежа од јаже од коноп е погодна за сите видови на сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, мрежни птици, мрежи за заштита на растенија. ★ Безбедносен нето дијаметар на жицата 4мм, растојание од мрежа 6см/10см/12см. ★ Нето-тешка јаже мрежа, фино рачно изработено ткаење, зајакната, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, професионално засилување на сончање, ткаење со повеќе влакна, направете го јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијанието. ★ Детска заштитна мрежа за умерена мекост, не е лесно да се избледи, не се плашите од ветер и дожд, долг животен век, капацитет на лежиште до 300 кг, потрајни, лесни за инсталирање и лесна за расклопување на продавницата за тоа удобно. ★ Децата што се качуваат по карго -мрежата обезбедува безбедна околина за игри за деца, јажето нето исто така може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скалите на балкони во затворен и отворен простор за да се обезбеди безбедност на децата. ★ Мултифункционална мрежа од јаже од коноп е погодна за сите видови на сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, мрежни птици, мрежи за заштита на растенија. Мрежата за безбедност на децата може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скалите на балконот во внатрешноста и на отворено, обезбедуваат безбедно опкружување за забава за нас и на нашите детски производи : : 4 MM▸MESH растојание : 6x6cm , 10x10cm , 12x12cm▸rope Боја : јута боја (други бои можат да се прилагодат) ▸ Тмешаната мрежа е погодна за внатрешна/надворешна употреба и може да се користи насекаде.

Параметри на производот

▸Product Name:
Hemp rope net
▸Safety net material:
jute
▸diameter about:
4mm
▸mesh spacing:
6X6cm,10X10cm,12X12cm
▸Rope color:
jute color (other colors can be customized)
▸The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
▸Protective mesh size:
1x1m,1x2m,1x3m,1x4m,1x5m,1x6m,2x2m,2x3m,2x4m,2x5m,3x3m,3x5m,3X7m,4X4m,4X6m,5X5m(customizable)
Recommended size:
Photo wall:
rope thickness 3-6mm,mesh 8-12cm;
Clothes hanging net:
rope thickness 8-12mm mesh 8-15cm;
Decorative net:
rope thickness 6-20mm mesh 6-25cm;
Ceiling net:
rope thickness 10-20mm mesh 10-25cm;
Climbing net:
rope thickness 16-22mm mesh 12-25cm;
Protective net:
rope thickness 8-14mm mesh 8-12cm;
Plant climbing net:
rope thickness 6-10mm mesh 10-20cm;
Widely used ropes:
stairs,balconies,lofts,windows,gardens,climbing,swings,hammocks,suspension bridges,kindergartens,shopping malls,restaurants,amusement parks,clothing stores,hanging clothes nets,roof ceiling nets,decorative nets,plant protection nets,tunnel network,blocking animal nets,children's shatter-resistant nets,pet isolation nets,child safety nets,cat nets,etc.
Warm Reminder::
★Due to manual measurement,please allow 1-3cm error:
★The picture is for reference only,please refer to the object.Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people,some color errors may occur,but within a reasonable range:
★Regularly check the safety net for safety hazards caused by various external or human factors to protect safety:
★If you have other size requirements,please contact us by email and look forward to your reply,thank you ! :
Слична стока