.

.

Шкотски Хајленд Корпа За Складирање Крави Корпи За Складирање Ткаенини Корпи За Бикови Куќа За Бикови Смешни Кутии За Складирање На Животни Што Се Преклопуваат То?

Шкотски Хајленд Корпа За Складирање Крави Корпи За Складирање Ткаенини Корпи За Бикови Куќа За Бикови Смешни Кутии За Складирање На

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ДИМЕНЗИИ : 15 (Л) х 11 (В) х 9,5 (Ч) инчи, совршени корпи со правоаголник за чување на различни предмети, декоративна корпа за складирање за организатор на расадник ВРВЕН КВАЛИТЕТ : оваа корпа за ткаенина е изработена од издржливо платно,висококвалитетниот материјал ја прави оваа корпа за складирање да трае добро долго.Наредени со тенок муслин fabric.It лесно се чисти, само избришете со влажен сунѓер или крпа. ЦВРСТА РАЧКА за ЈАЖЕ : корпата за складирање доаѓа со две рачки за лесен пристап и за преносливост,рачки за јаже за лесно лизгање и извлекување од полиците или плакарот.Тие се прицврстени со метални шипки на корпата, а самите рачки се направени од цврста вештачка кожа. СКЛОПУВАЧКИ : Склоплив за лесно складирање ако не е во употреба, едноставно преклопете ја корпата надолу рамно за складирање за заштеда на простор кога не се користи или кога треба да се транспортира. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : цврстите канти за складирање обезбедуваат решение за многу потреби за складирање : организирање и складирање облека, чевли, играчки, производи за домашни миленици, складирање тоалети, облека за перење, постелнина, спортски запчаници, многу други намени.

Параметри на производот

Слична стока