.

.

Детска Мрежа За Качување, Мрежа За Искачување На Карпи Со Јаже Од Коноп, Мрежа За Обука За Деца Голема Мрежа, Мрежа За Качување По Јаже Детски Скали Балконска Безбед?

Детска Мрежа За Качување, Мрежа За Искачување На Карпи Со Јаже Од Коноп, Мрежа За Обука За Деца Голема Мрежа, Мрежа За Качување

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

+Детска Мрежа За скали : безбедносна мрежа инсталирана за деца и домашни миленици за да спречи паѓање на деца и домашни миленици во скалите Безбедносен нето материјал : полиестерски влакна со висока јачина, Растојание Од Мрежа : 10см/0,32 стапки; Дијаметар на Јаже : 10мм / 0,032 стапки, работ на мрежата е зајакнат, силата е рамномерна, безбедна и издржлива. повеќенаменски : се користи за украсување на мрежата на јажето во просторијата; спречете ги гулабите да ја нападнат верандата; спречете го добитокот што му штети на полето, штетните птици, штетните животни и опасните животни и може да се користи на отворено!. #Полиестерска заштитна мрежа : мрежата на јажето е рачно ткаена од специјален полиациден материјал. Тоа е висококвалитетен издржлив материјал од ткаенина, кој е отпорен на влечење, кинење, отпорност на топлина, отпорност на триење и може да одолее на дожд и не е лесен за носење. Безбедносни Совети : Проверете и заменете ја конвенционалната безбедносна мрежа. Безбедносните проблеми предизвикани од човечки фактори и разни надворешни фактори треба да се избегнуваат навреме. (Различни големини може да се прилагодат, контактирајте не преку е-пошта). +Детска Мрежа За скали : безбедносна мрежа инсталирана за деца и домашни миленици за да спречи паѓање на деца и домашни миленици во скалите. Безбедносен нето материјал : полиестерски влакна со висока јачина, Растојание Од Мрежа : 10см/0,32 стапки; Дијаметар на Јаже : 10мм / 0,032 стапки, работ на мрежата е зајакнат, силата е рамномерна, безбедна и издржлива. повеќенаменски : се користи за украсување на мрежата на јажето во просторијата; спречете ги гулабите да ја нападнат верандата; спречете го добитокот што му штети на полето, штетните птици, штетните животни и опасните животни и може да се користи на отворено!. #Полиестерска заштитна мрежа : мрежата на јажето е рачно ткаена од специјален полиациден материјал. Тоа е висококвалитетен издржлив материјал од ткаенина, кој е отпорен на влечење, кинење, отпорност на топлина, отпорност на триење и може да одолее на дожд и не е лесен за носење. Безбедносни Совети : Проверете и заменете ја конвенционалната безбедносна мрежа. Безбедносните проблеми предизвикани од човечки фактори и разни надворешни фактори треба да се избегнуваат навреме. (Различни големини може да се прилагодат, контактирајте не преку е-пошта). ☀Добредојдовте во мојата продавница, имаме различни рачно ткаени заштитни мрежи за избор, без разлика дали тоа е големина, боја или стил, можете да го прилагодите по желба. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте ме, ние ќе ви служиме од срце.☀Ако бојата и големината што ви се потребни не се тука, можете да одите во продавницата за да видите повеќе стилови.

Параметри на производот

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
10mm / 0,032 ft;
Pore Diameter:
10cm/0.32ft;
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
So, you can let your kids play to their hearts' content, knowing they're safe & secure.:
Rope Netting Climbing Multi-use:
balcony railing stairs safety banister stair balconies patio protection decoration; site fence; isolation truck cargo cover.
When your kids' safety is at stake, you don't play around. That's why you'll appreciate this climbing rope ladder . Suitable for outdoor & indoor use, it gives your youngsters countless hours of active fun & healthy exercise.:
Best of All, It's Far Stronger Than Any Other Children's Climbing Rope We've Seen:
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different :
Слична стока