.

.

ОТВОРЕНА Мрежа ЗА Јаже ОД Коноп, Мрежа За Качување, Мрежа За Ограда, Декоративна Мрежа За Тавани, Мрежа За Безбедност На Деца, Мрежа Против Паѓање На Скали, Импровизи

ОТВОРЕНА Мрежа ЗА Јаже ОД Коноп, Мрежа За Качување, Мрежа За Ограда, Декоративна Мрежа За Тавани, Мрежа За Безбедност На Деца, Мрежа

DEN 1759.84

Пристапност
Залиха

●Мрежа За Качување на игралиште ● полиестерски најлонски материјал со Висока јачина специјален За Качување Внимателно избрани суровини, 100% чист рачно ткаен од занаетот за наследување; Професионална техника на ткаење, отпорна на абење и отпорна на сонце, силна цврста и издржлива ● Безбедносна Мрежа Уникатна Природа + Надворешна Качувачка Товарна Нето Големина : Дијаметар На Јаже : 8мм/0,026 стапки, Растојание Од Мрежа : 8см/0,26 стапки ;10см/0,32 стапки;12см/0,39 стапки; Должина*ширина : 1х1м до 3х4м.} Цврста Мрежа За Јаже Со цврст јазол, отпорен на временски услови, отпорен на гниење и заштитен СО УВ. Добро за надворешна употреба и заштитна употреба. Со шарен дизајн, можете да го користите како мрежа за декорација на ѕидови. ●Лесен За Ракување, мек, не е лесен за бледнеење, издржлив, лесен за инсталирање и транспорт. Кога не треба да го користите, можете само да го преклопите и да го чувате во склопот. ●поддршка за прилагодување●Балконска Мрежа за Деца Имаме која било друга големина (дијаметар на јаже, мрежа, должина * ширина) мрежа за јаже, Други бои,ве молиме контактирајте не доколку ви треба, поддржете прилагодување. Ако имате било какви прашања или потреби, ве молиме контактирајте со нас. Здраво, добредојдовте во нашата продавница, среќни сме што можете да бидете заинтересирани за нашите производи, се надеваме дека нашата услуга може да ве задоволи и да ви посака добро шопинг искуство.Висок квалитет, висока услуга и висока ефикасност, ќе им обезбедиме на клиентите висококвалитетна, мултифункционална, широко користена економска и безбедносна мрежа за деца!Ако имате други барања за големина, ве молиме контактирајте не преку е-пошта и со нетрпение очекувајте го вашиот одговор.Мрежата за качување по јаже е погодна за балкони, скали, миленичиња, деца, гимназии, игралишта, градини, училишта или спортски клубови.

Параметри на производот

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
8mm/0.026ft;
Pore Diameter:
8cm/0.26ft ;10cm/0.32ft;12cm/0.39ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range :
Слична стока