.

.

Бебе шлем, перка за перниче за бебиња за бебиња за миење на рака за одење 6 месеци до 8 години

Бебе шлем, перка за перниче за бебиња за бебиња за миење на рака за одење 6 месеци до 8 години

DEN 123.52

Пристапност
Залиха

[Мека и дише] еколошка ткаенина од мрежа и полиуретанска обвивка за сунѓер, мека, удобна, отпорност на влијание, апсорпција на пот, добра дишеност [Мека и дише] еколошка ткаенина од мрежа и полиуретанска обвивка за сунѓер, мека, удобна, отпорност на влијание, апсорпција на пот, добра дишеност. [Мека и дише] еколошка ткаенина од мрежа и полиуретанска обвивка за сунѓер, мека, удобна, отпорност на влијание, апсорпција на пот, добра дишеност. [Метод] Многу е важно да се задржи, чуварот на бебето може да се измие со вода, повторено миење нема да го деформира главниот стража, миењето на рацете е во ред, но ве молиме, не бели, железо или суво. [Повеќенаменско] Оваа кацига за мали деца е погодна за новороденчиња и мали деца да научат да ползи, да шетаат, да научат лизгање на ролери и да носат кога играат (не можат да се користат за возење велосипед), совршено главата. [Апсорпција на шок] Бебето шлемот има функција за апсорпција и амортизација на шок, што може ефикасно да ја одмори главата на бебето или да ги ублажи капките и влијанијата за време на триењето и судирот. [Ултра светлина и] глава специјално дизајнирана за новороденчиња и мали деца, ултра светлина, поудобно за бебето да носи, опремено со подлога за брадата, погодна за повеќето бебиња. Спецификација : Тип на ставка : Бебе шлемматеријал : Дише мека крпа од мешунка : Полиуретанска сунѓерска возраст : 6 месеци-8 години (Големината на производот може да се прилагоди) Стил : Со брадата Padapplicable : Учење за бебиња за ползи, пешачење за бебиња, игра за бебиња, ролери за учење за бебиња, ролери за учење за бебиња, ролери за учење за бебиња Список на лизгање на пакети : 1 x Бебе шлемскота : (1) Оваа заштитна капа не може да се користи како професионален шлем, затоа ве молиме облечете професионална кацига при возење, електрични и мотоцикли на отворено.

Параметри на производот

Item Type:
Baby Helmet
Material:
Breathable Soft Mesh Cloth
Lining:
Polyurethane Sponge
Suitable Age:
6 Months-8 Years Old (Product size can be adjusted)
Style:
with Chin Pad
Applicable:
Baby Learning to Crawl, Baby Walking, Baby Playing, Baby Learning Roller Skating
Package List:
1 x Baby Helmet:
Note:
(1) This protective hat cannot be used as a professional helmet, so please wear a professional helmet when riding , electric and motorcycles outdoors.:
(2) Infants should be cared for by adults even when wearing protective hats.:
(3) Will not be squeezed by other products, keep away from heat sources.:
(4) Our protective hats are soft and comfortable, but some babies are still reluctant to wear them. You don't have to worry about this as they will adapt several times and your baby may not adapt to the toddler helmet hat at first, even though our headgear is soft and comfortable, so you need to be patient with your baby's adaptation process. Even if the baby wears a baby helmet, it still needs the care of an adult.:
Слична стока