.

.

Кробот 2 ПАРЧИЊА Квадратна Пречка За Перење Алишта, Водоотпорни Платнени Корпи За Перење Алишта, Валкани Алишта Преклопливи Канти За Складирање Со Торба За Перење ?

Кробот 2 ПАРЧИЊА Квадратна Пречка За Перење Алишта, Водоотпорни Платнени Корпи За Перење Алишта, Валкани Алишта Преклопливи Канти За Складирање

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

Уредно шиење Двојни цврсти и издржливи рачки, лесни за движење. Отворена и цврста поддршка за лесен пристап. Водоотпорен јп слој внатрешен, кој за да се постигне ефект на отпорен на влага. Висококвалитетни материјали, ленено платно и ЈП. Склопувачки дизајн, заштедете го просторот кога немате употреба.6 " L инчи, одлично за пречка за перење, корпа за перење, корпа за играчки, корпа за складирање и пречка за расадник, домашен декор. Пречката за перење може да собере најмалку 10 облека за возрасни или 20 детска облека од валкана облека. Задоволете ги секојдневните потреби на вас и вашето семејство. ●Материјал●?Изработени од лен памук, рачка, водоотпорен јп слој поставата. Оваа квадратна корпа за перење е лесна за стоење и преклоплива, лесна и издржлива. Водоотпорен јп слој внатрешен, кој го постигнува ефектот на отпорност на влага. ●Практичен дизајн?Стои кога се користи и може да се преклопи за заштеда на простор и лесно складирање кога не сакате да го користите во тоа време. Додадовме дополнителен бод на спојот на рачката на пречката за перење за да спречиме кршење и паѓање на рачката. Вкупно има 3 шевови, што го прави постабилен и издржлив. ①Повеќенаменски Организатор】 во предметот има две пречки за перење. Можете да ставите една во бањата и една веднаш до машината за перење.

Параметри на производот

Слична стока