.

.

Vnurnrn поле цвеќиња трева корпа за складирање склопување на корпа за складирање правоаголна форма за складирање на кутии за складирање Организатор за складирање на ?

Vnurnrn поле цвеќиња трева корпа за складирање склопување на корпа за складирање правоаголна форма за складирање на кутии за складирање

DEN 1457.60

Пристапност
Залиха

【Трајлив материјал】 Нашите украсни кутии за складирање се изработени од трајна ткаенина со висока густина, еластична и умерено мека, што е совршено за домашна и канцелариска употреба Покрај тоа, материјалот е задебелен така што ќе можете да ја користите корпата за складирање долго време. 【Склопна корпа за складирање】 Нашите корпи за складирање прикажани со преклопливост и повторна употреба, што може да го олесни заштедата на просторот. Овие отпадоци можат едноставно да се склопат и чуваат насекаде без да заземат простор, кога не се во употреба, што е погодно за лесно складирање. 【Стилски дизајн】 топли кутии за складирање на стил со одлични обрасци, кои ги комбинираат и практичните форми и украсни. Очигледно е дека нашите корпи за складирање не се само добри помагачи во животот, туку и привлечни украси во собата. 【Мулти-намена】 Нашите корпи за складирање не само што можат да бидат поставени на бирото за да складираат играчки, списанија и весници, туку и во просторијата за перење за чување облека и чорапи. The baskets can meet many other storage demands, which is suitable for everyday use in the bedrooms, kitchens, bathrooms, offices, shelves on closets, bookshelves, floors etc. 【Suitable Size & Ideal Gift】Storage bin size : 10 L*6.

Параметри на производот

Слична стока