.

.

Doitool 4pcs Магнетски y тип шрафцигер со магнетизатор ергономска рачка за не -лизгање со магнетизатор поставена за занаетчиски електричен електричен алатки за поправк?

Doitool 4pcs Магнетски y тип шрафцигер со магнетизатор ергономска рачка за не -лизгање со магнетизатор поставена за занаетчиски електричен електричен

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Y формата и магнетизираниот дизајн на врвовите, погоден за поправка на електронски уреди, поправка на домови, итн Дизајнот на мала големина ги прави може да се влечат во торби лесно и да заземат малку простор, лесен за ракување и носење. Добар материјал со долго време на услугата. Мала, лесна, едноставна конструкција, лесна за ракување. Дојдете со магнетски врв за да помогнете при задржување на сврзувачки елементи. Анти-лизгање и удобен дизајн на рачката, нема да пукам, лизга или кора. Опис Професионален шрафцигер, обезбедувајќи силна погодност за поправка. Овој сет на шрафцигер е задолжителен алатка и за професионална и за просечна личност, што може да ни помогне да работиме поефикасно. Шрафцигерите се издржливи и практични и се погодни за употреба во опсег. Карактеристики- Материјал : Chromium vanadium легура челик.- Големина : околу 7. на сврзувачки елементи.

Параметри на производот

Слична стока