.

.

Cabilock Home Decor Decor Chasher Cashton Conton Cotton Rope Woven Basket Организатор: Памучно јаже алишта за перење Jute јаже корпа со рачка за бебешки расадник дневна соба бања играчки корпи за кан?

Cabilock Home Decor Decor Chasher Cashton Conton Cotton Rope Woven Basket Организатор: Памучно јаже алишта за перење Jute јаже корпа со рачка

DEN 193.44

Пристапност
Залиха

Оваа ткаена корпа има дизајн на рачки, што е погодно за да носите и држите Направено од високо квалитетен и еластичен материјал за јаже, елегантен и многу издржлив. Прекрасен и дарежлив изглед дизајн може да одговара многу добро со многу домашни украсни стилови. Можете да ја користите оваа корпа за да украсите маса и крајна маса, или да ја користите како прекрасна корпа за подароци за празници. Направете го вашиот дом поактивен и уреден, поедноставете го вашиот живот, едноставен и многу лесен за употреба. Оваа ткаена корпа има дизајн на рачки, што е погодно за да носите и држите. Направено од високо квалитетен и еластичен материјал за јаже, елегантен и многу издржлив. Прекрасен и дарежлив изглед дизајн може да одговара многу добро со многу домашни украсни стилови. Можете да ја користите оваа корпа за да украсите маса и крајна маса, или да ја користите како прекрасна корпа за подароци за празници. Направете го вашиот дом поактивен и уреден, поедноставете го вашиот живот, едноставен и многу лесен за употреба.

Параметри на производот

Слична стока