.

.

Кабилок 1 еез Играчки За Бебешка Бања Организатор За Бебешка Бања Контејнер За Складирање Играчки За Кеси За Складирање Бања Нето Полица За Играчки Црно Дете Висеч?

Кабилок 1 еез Играчки За Бебешка Бања Организатор За Бебешка Бања Контејнер За Складирање Играчки За Кеси За Складирање Бања Нето

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

БАЊА МРЕЖА ЗА ИГРАЧКИ тие се мрежести, така што целата вода се исцеди и ништо не седи во водените базени БАЊА НЕТО МРЕЖА КЕСИ бања играчка складирање. Тоа е и помогна да се одржат организирани сите наши играчки и предмети за капење. КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЗА ИГРАЧКИ обликот На Цртан Филм ги тера вашите деца да го сакаат тоа. Можете да ги негувате вашите деца навика за примање. ЦРТАН ФИЛМ НЕТО складирање организатор за бебешка бања.На помага да се исцеди целосно наспроти целата пластика на организаторите и вшмукувачките чаши се многу. КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ бања држач за играчки за када. Супер лесен за употреба и децата во кадата. Торба За Складирање. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Торбата За Складирање-Материјал : складирање играчки За бања од Ткаенина. - Боја : Црна бања мрежа за играчки. - Големина : Околу 35х35х10см/ 13, 77х13, 77х3, 93 инчен држач за играчки за туширање. цртан филм нето складирање - тоа е и помогна да се задржи сите наши бања играчки и предмети организирани вшмукување чаша мрежа торба. - Тие се мрежести, така што целата вода се исцеди и ништо не седи во вреќи за складирање базени за играчки. - Обликот на цртаниот филм ги тера вашите деца да го сакаат тоа. Можете да ги негувате вашите деца навика за добивање на бања уредна торба за складирање. - Помага целосно да се исцеди наспроти сите пластични типови на организатори и вшмукувачките чаши се многу силни кеси за складирање бања.

Параметри на производот

Слична стока