.

.

Ouyoxi коноп јаже искачувајќи се на мрежата, дијаметар на јажето 4мм суспендирани тавански мрежи, градинарска декорација нето детска скалила балкона анти-патека нето

Ouyoxi коноп јаже искачувајќи се на мрежата, дијаметар на јажето 4мм суспендирани тавански мрежи, градинарска декорација нето детска

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

【Безбедносна нето -големина】 Безбедносен нето дијаметар на жицата 4мм, растојание од мрежа 6x6cm, 10x10cm, 12x12cm Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието на решетката и бојата што ја сакате, испратете е -пошта за да не контактирате. 【Нето за искачување на јажето од коноп】 фино рачно изработено ткаење, зајакната, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, професионално засилување на сончање, ткаење со повеќе влакна, направете го јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијанието. 【Функција за мрежи】 Работ на решетката е зајакната, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, сончање, водоотпорен и непропустлив. Net Нет за безбедност на деца】 Обезбедува безбедна околина за игри за деца на оградата. Заштитете ја безбедноста на вашето дете или домашно милениче или играчка. Исто така, може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скалите на балконот во затворен и на отворено за да се обезбеди безбедноста на децата. 【Мултифункционално јаже од коноп】 мрежа е погодна за сите видови на сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, растителни мрежи за заштита на растенијата. 【Безбедносна нето -големина】 Безбедносен нето дијаметар на жицата 4мм, растојание од мрежа 6x6cm, 10x10cm, 12x12cm. Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието на решетката и бојата што ја сакате, испратете е -пошта за да не контактирате. 【Нето за искачување на јажето од коноп】 фино рачно изработено ткаење, зајакната, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, професионално засилување на сончање, ткаење со повеќе влакна, направете го јажето потрајно, да имаат силен отпор на влијанието. 【Функција за мрежи】 Работ на решетката е зајакната, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, сончање, водоотпорен и непропустлив. Net Нет за безбедност на деца】 Обезбедува безбедна околина за игри за деца на оградата. Заштитете ја безбедноста на вашето дете или домашно милениче или играчка. Исто така, може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото низ патеката и цврсто за скалите на балконот во затворен и на отворено за да се обезбеди безбедноста на децата. 【Мултифункционално јаже од коноп】 мрежа е погодна за сите видови на сцени, коридори на вратите и прозорците, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни wallsидови, растителни мрежи за заштита на растенијата. Заштитна мрежа, безбедносна мрежа, семејство со јаже Netdear инсталира безбедносна мрежа за вашето дете или ПЕТ! Нето за заштита на јажето за безбедност е неопходен партнер за заштита во секојдневниот живот.

Параметри на производот

Product Name:
Hemp rope net
Safety net material:
jute
Protective mesh size:
1x1m , 1x2m , 1x3m , 1x4m , 1x5m , 1x6m , 2x2m , 2x3m , 2x4m , 2x5m , 3x3m , 3x5m , 3X7m , 4X4m , 4X6m , 5X5m(customizable)
Safety rope:
diameter about:
4mm
mesh spacing:
6X6cm , 10X10cm , 12X12cm.
Rope color:
jute color (other colors can be customized):
The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
★Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant nets, pet isolation nets, child safety nets, cat nets, etc.
★Recommended size:
Photo wall:
rope thickness 3-6mm, mesh 8-12cm;
Clothes hanging net:
rope thickness 8-12mm mesh 8-15cm;
Decorative net:
rope thickness 6-20mm mes
Слична стока