.

.

Besportble wallидни налепници за деца налепници за деца Отстранливи налепници Висина раст на wallидот Деца висина табела за висина за wallидни декорации налепници за висина ?

Besportble wallидни налепници за деца налепници за деца Отстранливи налепници Висина раст на wallидот Деца висина табела за висина

DEN 135.36

Пристапност
Залиха

ПВЦ Детски wallидни решенија- украсете расадник за бебиња и деца, внатрешни wallsидови или прозорци од дома, бања, канцеларија, студентски дом или продавница. Налепници за деца- Налепници за да го обележат напредокот на висината на децата. Налепници за цртани филмови- изработени од ПВЦ материјал за заштита на животната средина. Декларации за цртани филмови- во спална соба, дневна соба, соба за играње, расадник и украси за дома и така натаму. Табела за висина на цртани филмови- Лесно се нанесува, отстранува, репозиционира и повторна употреба без да остави оштетување или остаток. Детски wallидни решенија- украсете расадник за бебиња и деца, внатрешни wallsидови или прозорци од дома, бања, канцеларија, студентски дом или продавница. Налепници за деца- Налепници за да го обележат напредокот на висината на децата. Налепници за цртани филмови- изработени од ПВЦ материјал за заштита на животната средина. Декларации за цртани филмови- во спална соба, дневна соба, соба за играње, расадник и украси за дома и така натаму. Табела за висина на цртани филмови- Лесно се нанесува, отстранува, репозиционира и повторна употреба без да остави оштетување или остаток. Список на пакети 1 x цртани животни со висина на налепници на wallидови - Материјал : ПВЦ табела за висина на цртани филмови. - Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската шема за висина на предметите за wallидни декорации.

Параметри на производот

Слична стока