.

.

BrainyTot Трајни Платно И Најлон Играчка За Чување Кошница Со Игра Мат-Квалитет Затворен И Надворешен Чување Торба Со Игра Мат-Оригинален Играчка Организатор За Мали И?

BrainyTot Трајни Платно И Најлон Играчка За Чување Кошница Со Игра Мат-Квалитет Затворен И Надворешен Чување Торба Со Игра Мат-Оригинален

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ВОДООТПОРЕН ПЛАТНО И НАЈЛОН ПОСТАВАТА ПАМЕТЕН ДИЗАЈН-Нашите Канти за Складирање Играчки се лесни, цврсти и ја одржуваат формата дури и со тешки товари. Рачките на корпата за складирање играчки се направени од дебело јаже и големи јазли за држење за да издржат дури и целосна корпа со играчки автомобили. ИЗДРЖЛИВ-Торбата За Складирање Играчки и Подлогата за Играње Деца се изработени од издржливо платно и најлон за да бидат водоотпорни и лесни. Рабовите на корпата за складирање се обложени со жица за одржување на формата, како и со безбедно поставен капак. ГОЛЕМИ блокови за играчки или автомобили за играчки, Нашите Канти За Организатори За Складирање Играчки се со вистинска големина за да содржат стотици блокови за играчки компатибилни со лего, стотици мали автомобили за играчки компатибилни со топли тркала. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН - Нашите Торби За Складирање Играчки служат и како подлога за складирање и играње. Имаме лесно одвојлива голема подлога за играње (со дијаметар од 5 стапки) што може да биде подлога за играње за деца, како и собирање играчки за собирање во канти за складирање. КВАЛИТЕТНА ПОСВЕТЕНОСТ - нашите производи се дизајнирани за издржливост и долгогодишна употреба. Нашите производи се направени да траат и ние нудиме задоволство загарантирано во спротивно ќе ја вратиме или замениме вашата ставка без дополнителни трошоци. Никогаш Повеќе Не Стапнувајте На Мали Изгубени Играчки!Ако се борите да ги задржите малите играчки, блокови, автомобили или војници на играчки на вашето дете на едно место, тогаш нашата Корпа за Складирање Играчки е решението. Едноставен за употреба, издржлив и мала тежина, сите работи што ви се потребни за кошница за складирање играчки. Чување на сите мали играчки на едно место и нивно собирање за складирање за неколку секунди!Издржлив И Убав дизајн организаторите на играчки и чување мерат 12" во висина за 12" во дијаметар и се одлични за мало складирање играчки, складирање на автомобили за играчки, складирање блокови за играчки, складирање во училница и доаѓаат во елегантни дизајни, со силни рачки слични на јаже за да можат лесно да се подигнат и нема да се искинат или свиткаат!Вклучена Е Подлога За играње За Мали Деца Никогаш не грижете се дали вашите деца ќе играат на влажна трева, ќе се извалкаат или ќе се извалкаат! Кантите За Организатор За Складирање Играчки доаѓаат со голем дијаметар од 60" (5 стапки) децата играат мат.

Параметри на производот

Слична стока